Samsung Fl!p 55"

Digitaal samenwerken en draadloos presenteren in 1 toestel

  • Transformeer elke ruimte in een meeting room
  • Profiteer van de veelzijdige connectiviteit
  • Navigeer en communiceer met de touchfunctionaliteitTekenen, Schrijven, Inspireren


Ontdek het plezier van ouderwets schrijven in een multifunctionele digitale dimensie,
met een breed scala aan kleuren, stijlen en breedtes. Er kunnen tot 4 mensen tegelijkertijd schrijven, met wat voor tool dan ook (standaard pen meegeleverd).

Samen vastleggen


Dankzij de talrijke connectie mogelijkheden van Samsung Fl!p kunt u samen met uw team notities maken en delen in verschillende documenten, die allemaal optimaal leesbaar zijn. 
 
1034047.jpg

Navigeer instinctief


Het slimme, gebruiksvriendelijke menu van Samsung Flip vergemakkelijkt navigatie zodat u toepassingen sneller kunt openen en content direct volledig zichtbaar is.
Deelnemers kunnen ook individuele content apart bekijken en rechtstreeks op het scherm wijzigingen aanbrengen.
 

Flip Gebruik


Ieder bedrijf kan een unieke kijkervaring creëren door een bedrijfslogo op het scherm op te slaan, het scherm te vergrendelen om gegevens te beveiligen en een schermsjabloon uit de Samsung bibliotheek te kiezen.
 

Veelzijdig gebruik

gebruik.png
flip_usage.png

Profiteer van veelzijdige connectiviteit


De connectiviteit van Samsung Flip maakt een volledig gesynchroniseerde, gebruiksvriendelijke samenwerking mogelijk. Verbind uw persoonlijke apparaten met het centrale scherm voor het interactief delen van content en maken van aantekeningen.
 
connectiviteit.png

Presenteer draadloos op Samsung Flip met je Windows 10 toestel of met je recente Android toestel.

Voor alle andere toestellen is er ook nog een HDMI kabel beschikbaar of kan er een Chromecast aan Samsung Flip toegevoegd worden (niet inbegrepen).
 


Professionele presentatieDe Samsung Flip is ideaal om te gebruiken in een vergaderzaal. Dankzij een veelzijdige pivotmodus (rotatie) en ergonomische standaard kan elke digitale flipchart horizontaal (landscape) en verticaal (portret) worden ingesteld, afhankelijk van uw behoeften.

© 2018 IKANDA | All Rights Reserved