Digital Signage CMS Signagelive

digital signage

Het Content Management Systeem (CMS) Signagelive laat toe om op een zeer intuïtieve en eenvoudige manier content te gaan creëren en weer te geven op digitale schermen.

Meerdere boodschappen kunnen afwisselend in full screen getoond worden maar het scherm kan ook opgedeeld worden in zones zodat verschillende types van informatie tegelijkertijd kunnen weergegeven worden. Zo kan men een scherm bijvoorbeeld opsplitsen in drie zones met daarin een persoonlijke verwelkoming gecombineerd met de social media feeds van Seenspire en onze Room Finder oplossing.

IKANDA zorgt zowel voor de schermen en de mediaplayers (voor nieuwe en bestaande schermen) als voor de configuratie van het cloud based CMS Signagelive.

Lees hieronder meer over de functionaliteiten van Signagelive.

Waarom Signagelive?

Geen kosten vooraf. 
Signagelive is cloud-based, er hoeft dus niets geïnstalleerd te worden om het digital signage netwerk te beheren.

Schaalbaar van 1 tot 1000 players.
Meerdere digitale schermen tegelijk beheren is even makkelijk als het beheer van slechts 1 scherm.

Op nieuwe of eigen hardware.
Beschikbaar voor vooraf geïnstalleerde hardware players maar ook mogelijk op eigen Windows pc's.

Krachtig maar eenvoudig in gebruik.
Intuïtief en eenvoudig platform dat beschikt over een uitgebreid scala aan media-inhoud waaronder live feeds zoals bijvoorbeeld Twitter.
Beheer uw netwerk overal. 
Inloggen en uw netwerk beheren of nieuwe content plaatsen van overal ter wereld is mogelijk via eender welk toestel met een webbrowser.


Eenvoudige installatie en onderhoud.
Een smart display heeft alleen een vaste of mobiele internetverbinding nodig. Standaard wordt automatisch van alle inhoud een back-up genomen.


Gratis ondersteuning & updates.
Elke gebruiker heeft toegang tot gratis ondersteuning, waaronder Live Chat, ondersteuningstickets, e-mail ondersteuning en een doorzoekbare kennisbank.
Regelmatig worden er kosteloos updates verstuurd met de nieuwste functies.

Functionaliteiten

signage digital
Marketplace
De Marketplace bevat meer dan 500 gratis apps, achtergronden, bewerkbare sjablonen en widgets zoals klokken, weerbericht, social media integratie, ... om uw digitale communicatie weer te geven zoals u dat wenst.

Naast deze gratis content wordt ook third party content aangeboden die perfect samenwerken met Signagelive.
Media
Beheer media met gemak: afbeeldingen en video's uploaden, web- en intranetpagina's toevoegen, inclusief RSS-feeds en IPTV-streams, allemaal getagd met metadata en klaar voor publicatie naar uw digital signage schermen.
open signage
digital signage software
Layout
Het scherm opdelen in verschillende zones, een liggende of staande layout maken, eigen achtergrondbeelden of beelden uit de bibliotheek toevoegen, klok- en weer-widgets of een zone met live-tv weergeven,... alles is aanwezig om de communicatie van uw bedrijf op een aantrekkelijke manier te visualiseren.
Rapportering
Alle aspecten van het Signagelive-netwerk worden vastgelegd, van gebruikersaudits tot de afgespeelde media, en kunnen gerapporteerd worden en gedownload als CSV-bestanden voor verdere analyse in software en tools van derden.
digital dashboard
open signage
Widgets
De bibliotheek bevat meerdere klok- en locatiebewuste weerwidgets die makkelijk kunnen toegevoegd worden aan de digital signage layout en afspeellijsten.
Interactie
Laat uw digital signage displays reageren op lokale interactie: schakel van geplande media over naar on-demand ervaringen met touchscreens, bewegings- en lichtsensoren, NFC / Beacon mobiele interactie en nog veel meer.
 
 
digital signage showroom
digital dashboard
Analyse
Analyseer uw gegevens door middel van het optioneel Proof of Play-platform dat gegevens verzamelt van alle aangesloten apparaten. Telkens wanneer een stukje inhoud wordt afgespeeld, worden datum en tijd opgenomen samen met alle bijhorende metadata en schermgegevens.
Uitbreiding
Breid de digital signage mogelijkheden van Signagelive uit met Webhooks en API's. Maak en publiceer aangepaste applicaties en dynamische media met behulp van onze verbeterde widgetondersteuning.
open signage

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2023 IKANDA. All Rights Reserved.