Digital Signage CSS Seenspire

Seenspire

Met de Content Streaming Service (CSS) Seenspire worden Infotainment, Social Media en Teams feeds op een dynamische manier getoond. De Seenspire feeds kunnen rechtstreeks op een scherm met ingebouwde player (LG, Samsung,..) weergegeven worden maar zijn ook perfect integreerbaar in ons digital signage CMS Signagelive of in uw eigen CMS.

De geautomatiseerde Seenspire feeds kunnen afwisselend getoond worden in full screen maar bij integratie met Signagelive, kan het scherm ook opgedeeld worden in meerdere zones zodat de Seenspire content kan weergegeven worden samen met bijvoorbeeld corporate communicatie en onze Room Finder oplossing.

IKANDA staat in voor de levering van zowel de schermen en de mediaplayers (voor nieuwe en bestaande schermen) als voor de configuratie van Seenspire en Signagelive. 
Lees hieronder meer details over de functionaliteiten van Seenspire.

Functionaliteiten

Infotainment content

Animeer uw digital signage afspeellijst met geautomatiseerde infotainment feeds: nieuws, weer, verkeer van een plaats of land naar keuze en nog zoveel meer.

De infotainment feeds van Seenspire, variërend van nieuws en weer tot sport en lifestyle, zijn gelicentieerd door enkele van 's werelds toonaan-
gevende mediapartners, zoals Belga, Reuters, AFP en Sky News Arabia.
Seenspire
Seenspire

Social Media content

Animeer uw digitale schermen met vooraf goedgekeurde social media content om kijkers te informeren en te inspireren met merkeigen of relevante inhoud van derden.

Alle content is samengesteld en gevisualiseerd vanuit 's werelds meest belangrijke sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin.

Social signage brengt het persoonlijke en het professionele samen voor meer betrokkenheid en productiviteit.

Teams

Vergroot het bereik van uw digitale communicatie door de inhoud, gegenereerd door werknemers uit interne samenwerkings tools, met behulp van digital signage te tonen waardoor uw bedrijfscultuur ook zichtbaar wordt via andere kanalen naast mobiel en internet.

Verminder eveneens de tijd tot informeren door elk bericht op het hoogtepunt van zijn relevantie door te sturen naar alle werknemers.

Info uit de meest relevante samenwerkingstool kunnen gevisualiseerd worden zoals Yammer, Microsoft Teams, Workplace en Webex Teams.
Seenspire
Seenspire

Intranet

Seenspire for Intranet biedt de mogelijkheid om geautomatiseerde content van eigen Social Media en Collaboration Tools evenals Infotainment feeds rechtstreeks weer te geven op het intranet van het bedrijf.

Eenvoudige implementatie

  1. Selecteer of maak je eigen Seenspire-feeds.
  2. Kopieer de URL van de feeds en plak ze in uw bestaande CMS.
  3. De Seenspire-feeds worden automatisch geupload en bijgewerkt.
Signagelive

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2023 IKANDA. All Rights Reserved.