Choose your language

Digitale Communicatie

draadloos presenteren
Digital Signage is dé manier om de aandacht van uw doelpubliek te trekken of dit nu klanten, bezoekers of werknemers zijn.

Met digitale schermen kan men een veel hogere ROI genereren dan met traditionele borden aangezien men relevante content met hoge impact kan verzenden naar doelgroepen die zich op dat moment op de perfecte locatie bevinden. 
Het gebruik van digital signage voor interne bedrijfscommunicatie verhoogt de betrokkenheid van de werknemers daar ze steeds op de hoogte kunnen gesteld worden van wat er intern leeft, welke vergaderzalen er geboekt zijn, wat de lunch van de week is,...

IKANDA zorgt voor de levering & installatie van zowel de schermen, de players als voor een cloudgebaseerd Content Management Systeem (CMS) Signagelive met optioneel de Content Streaming Service (CSS) Seenspire voor de creatie van dynamische feeds.
 

Toepassingsgebieden

Corporate

digital signage

Onthaal

digital signage
Digitale Communicatie aan het onthaal van hotels, ziekenhuizen of musea is geen nieuw concept aangezien ontvangstruimtes meestal hét startpunt zijn van het bezoek en bijgevolg de plaats waar de eerste klantervaring begint.

Retail

digital signage

Onderwijs

digital signage
Het stroomlijnen, optimaliseren en versnellen van de interne communicatie met medewerkers en studenten is één van de vele voordelen die Digital Signage biedt aan openbare en particuliere onderwijsfaciliteiten.

Over ons

IKANDA bouwt Digitale Belevingen voor Slimme Gebouwen op basis van Sensoren en Digital Signage oplossingen

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.