Choose your language

Digital Signage CMS

digital signage

Het Content Management Systeem (CMS) Signagelive laat toe om op een zeer intuïtieve en eenvoudige manier content te gaan creëren en weer te geven op digitale schermen.

Met Signagelive kan de inhoud afwisselend in full screen getoond worden maar het scherm kan ook opgedeeld worden in verschillende zones zodat meerdere types van informatie kunnen weergegeven worden. Zo kan men een scherm bijvoorbeeld opsplitsen in drie zones met daarin een persoonlijke verwelkoming gecombineerd met de social media feeds van Seenspire en onze Room Finder oplossing.

IKANDA staat in voor de levering van zowel de schermen en de mediaplayers (voor nieuwe en bestaande schermen) als voor de configuratie van het cloudgebaseerd Content Management Systeem (CMS) Signagelive met all-in ondersteuning.Waarom Signagelive?

Geen kosten vooraf. 
Signagelive is cloud-based, er hoeft dus niets geïnstalleerd te worden om het digital signage netwerk te beheren.

Schaalbaar van 1 tot 1000 players.
Meerdere schermen tegelijk beheren is even makkelijk als het beheer van slechts 1 scherm.

Op nieuwe of eigen hardware.
Beschikbaar voor vooraf geïnstalleerde hardware players maar ook mogelijk op eigen Windows pc's.

Krachtig maar eenvoudig in gebruik.
Intuïtief en eenvoudig platform dat beschikt over een uitgebreid scala aan media-inhoud waaronder live feeds zoals bijvoorbeeld Twitter.
Beheer uw netwerk overal. 
Inloggen en uw netwerk beheren of nieuwe content plaatsen van overal ter wereld is mogelijk via eender welk toestel met een webbrowser.


Eenvoudige installatie en onderhoud.
Een scherm heeft alleen een vaste of mobiele internetverbinding nodig. Standaard wordt automatisch van alle inhoud een back-up genomen.


Gratis ondersteuning & updates.
Elke gebruiker heeft toegang tot gratis ondersteuning, waaronder Live Chat, ondersteuningstickets, e-mail ondersteuning en een doorzoekbare kennisbank.
Regelmatig worden er kosteloos updates verstuurd met de nieuwste functies.

Functionaliteiten

Signagelive
Marketplace
De Marketplace bevat meer dan 500 gratis apps, achtergronden, bewerkbare sjablonen en widgets zoals klokken, weerbericht, social media integratie, integratie met Office 365, enz...

Naast deze gratis content wordt ook third party content aangeboden die perfect samenwerken met Signagelive.
Media
Beheer media met gemak: afbeeldingen en video's uploaden, web- en intranetpagina's toevoegen, inclusief RSS-feeds en IPTV-streams, allemaal getagd met metadata en klaar voor publicatie naar de digital signage schermen.
Signagelive
Signagelive
Layout
Het scherm opdelen in verschillende zones, een liggende of staande layout maken, eigen achtergrondbeelden of beelden uit de bibliotheek toevoegen, klok- en weer-widgets of een zone met live-tv weergeven,... alles is mogelijk!
Rapportering
Alle aspecten van het Signagelive-netwerk worden vastgelegd, van gebruikersaudits tot de afgespeelde media, en kunnen gerapporteerd en gedownload worden als CSV-bestanden voor verdere analyse in software en tools van derden.
Signagelive
Signagelive
Widgets
De bibliotheek bevat meerdere klok- en locatiebewuste weerwidgets die makkelijk kunnen toegevoegd worden aan de digital signage layout en afspeellijsten.
Interactie
Laat uw digital signage displays reageren op lokale interactie: schakel van geplande media over naar on-demand ervaringen met touchscreens, bewegings- en lichtsensoren, NFC / Beacon mobiele interactie en nog veel meer.
 
 
Signagelive
Signagelive
Analyse
Analyseer uw gegevens door middel van het optioneel Proof of Play-platform dat gegevens verzamelt van alle aangesloten apparaten. Telkens wanneer een stukje inhoud wordt afgespeeld, worden datum en tijd opgenomen samen met alle bijhorende metadata en schermgegevens.
Uitbreiding
Breid de mogelijkheden van Signagelive uit met Webhooks en API's. Maak en publiceer aangepaste applicaties en dynamische media met behulp van onze verbeterde widgetondersteuning.
Signagelive

Diensten

Image
IKANDA biedt u een all-in oplossing.
We kiezen samen met u de meest geschikte kiosken of schermen.
Na akkoord zorgen we voor de installatie ter plaatse, voor de configuratie en voor de nodige integraties.
Bovendien bieden we ondersteuning na oplevering.

Over ons

IKANDA bouwt Digitale Belevingen voor Slimme Gebouwen op basis van Sensoren en Digital Signage oplossingen

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.