Choose your language

Digital Signage CSS

digital signage

De Content Streaming Service (CSS) Seenspire kan perfect geïntegreerd worden in het CMS Signagelive, in uw reeds bestaande CMS of rechtstreeks op een scherm met ingebouwde player (LG, Samsung, …) waardoor dynamische Infotainment, Social Media en Teams feeds kunnen getoond worden om kijkers te informeren en inspireren.

Dankzij Signagelive kunnen de geautomatiseerde Seenspire feeds afwisselend getoond worden in full screen maar kan het scherm ook opgedeeld worden in verschillende zones zodat de Seenspire content kan weergegeven worden samen met bijvoorbeeld een persoonlijke verwelkoming en onze Room Finder oplossing.

IKANDA staat in voor de levering van zowel de schermen en de mediaplayers (voor nieuwe en bestaande schermen) als voor de configuratie van Seenspire en Signagelive.
Functionaliteiten

Infotainment content
Animeer uw afspeellijst met geautomatiseerde infotainment feeds: nieuws, weer, verkeer van een plaats of land naar keuze en nog zoveel meer.

De infotainment feeds van Seenspire, variërend van nieuws en weer tot sport en lifestyle, zijn gelicentieerd door enkele van 's werelds toonaan-
gevende mediapartners, zoals Belga, Reuters, AFP en Sky News Arabia.
Signagelive
Seenspire
Social media content
Maak gebruik van vooraf goedgekeurde social media content om kijkers te informeren en te inspireren met merkeigen of relevante inhoud van derden.

Alle content is samengesteld en gevisualiseerd vanuit 's werelds meest belangrijke sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin.

Social signage brengt het persoonlijke en het professionele samen voor meer betrokkenheid en productiviteit.
Teams content
Vergroot het bereik van door medewerkers gegenereerde inhoud uit interne samenwerkings tools met behulp van digital signage waardoor uw bedrijfscultuur ook zichtbaar wordt naast mobiel en internet.

Verminder eveneens de tijd tot informeren door elk bericht op het hoogtepunt van zijn relevantie door te sturen naar alle werknemers.

Info uit de meest relevante samenwerkingstool kunnen gevisualiseerd worden zoals Yammer, Microsoft Teams, Workplace en Webex Teams.
Signagelive
Seenspire
Intranet

Seenspire for Intranet biedt de mogelijkheid om geautomatiseerde content van eigen Social Media en Collaboration Tools evenals Infotainment feeds rechtstreeks weer te geven op het intranet van het bedrijf.

Eenvoudige implementatie
  1. Selecteer of maak je eigen Seenspire-feeds.
  2. Kopieer de URL van de feeds en plak ze in uw bestaande CMS.
  3. De Seenspire-feeds worden automatisch geupload en bijgewerkt.
Signagelive

Over ons

IKANDA bouwt Digitale Belevingen voor Slimme Gebouwen op basis van Sensoren en Digital Signage oplossingen

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.