Choose your language

Resource Reservatiesysteem

reservatiesysteem
De meeste reservatiesystemen zijn voornamelijk afgestemd op het reserveren van vergaderzalen.

Maar wat met andere resources zoals het organiseren van catering, het voorzien van IT materiaal, het reserveren van bedrijfsauto's of -fietsen of parkeerplaatsen voor bezoekers?

En wat met het reserveren van ruimtes op verschillende locaties of zelfs in verschillende landen?

IKANDA biedt dé oplossing waarbij de reservatie van alle, zelf te bepalen resources, makkelijk kan gecombineerd worden door middel van Add-on Resource Central, geschikt voor Microsoft Outlook, Exchange, Office 365 & Teams.

Software

Reserveringsysteem
reservatietool
Add-on Products is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Microsoft Outlook add-ons.
Outlook is reeds uitgerust met een eigen set standaardfuncties, maar Microsoft ondersteunt ook verschillende APIs en technologieën van derden, waardoor de bestaande functies kunnen uitgebreid worden om beter aan specifieke behoeften te voldoen zoals bijvoorbeeld het organiseren van de catering voor vergaderingen of het boeken van extra IT-resources.
Add-on Products biedt hun applicatie zowel aan als Software as a Service (SaaS) als on-premise

De Add-on software is geschikt voor Microsoft Outlook, Exchange, Office 365 & Teams.

Functionaliteiten

 
vergaderzaal reserveren
reservatie catering
Catering reserveren
De organisatie van de catering gebeurt samen met het boeken van de vergaderzalen via een geïntegreerd bestelformulier waarmee de organisator wensen kan doorgeven zoals:
  • Soort lunch en dranken, tijdstip, aantal personen indien afwijkend van het aantal in vergadering,...
  • Uitzonderingen voor allergieën...
  • Tafelopstelling: ronde of vierkante tafelschikking, klaslokaal, ...
  • Naar wie moet de factuur verstuurd worden
De inhoud van dit bestelformulier kan opgemaakt worden volgens de eigen bedrijfsnoden en kan afwijkend zijn per vergaderzaal, gebouw of land.
De Serviceproviders ontvangen rechtstreeks de binnenkomende bestellingen en eventuele wijzigingen of annuleringen worden automatisch via Resource Central verwerkt.
Auto's, fietsen, parkeerplaatsen, enz. reserveren
Waarom een aparte tool voorzien om bedrijfswagen- of fietsen te boeken of parkeerplaatsen te reserveren voor bezoekers of directie?
Door alles binnen 1 tool (Outlook) te houden, is alles binnen handbereik (beschikbaarheid van de resource + beschikbaarheid van de personen).

Met onze New Way of Working oplossingen kunnen we ook meteen die reservaties op een interactief grondplan gaan weergeven.
reservatietool
reservatiesysteem
Extra resources reserveren
Resources zoals laptops, projectors, digitale flipcharts, enz. kunnen eveneens eenvoudig gereserveerd worden door er aparte categorieën van te maken of door ze toe te voegen aan het bestelformulier. 

Bestelformulieren kunnen worden aangepast aan de specifieke bedrijfsbehoeften en kunnen verschillen per zaal, gebouw of land. 

De serviceproviders ontvangen rechtstreeks de resource aanvragen en eventuele wijzigingen of annuleringen worden automatisch via Resource Central verwerkt.
Een eigen IT afdeling zou ook als serviceprovider aangemaakt kunnen worden, zodat hulp bij het opzetten van bvb. een videoconference van tevoren kan aangevraagd worden.
Bezoekersregistratie automatiseren
De bezoekersbeheerfunctie van Resource Central creëert een efficiënte workflow van registratie tot het afdrukken van bezoekersbadges en rapportage over bezoekers.

Receptionistes kunnen snel bezoekers inchecken, badges afdrukken en barcodescans van badges uitvoeren om geregistreerde bezoekers bij te houden. Wanneer bezoekers inchecken, worden de organisatoren automatisch verwittigd per e-mail of per sms via Resource Central.

In ongecontroleerde lobbies of drukbezochte ontvangstruimten kunnen bedrijven de kioskfunctie voor zelfregistratie gebruiken waardoor bezoekers zichzelf kunnen inchecken (hardware vereist) en receptionistes veel tijd uitsparen.
registratieysteem

Screenshots Front End Gebruikers

Screenshots Back End Service Providers

Video's

Instructievideo voor Gebruikers
Instructievideo voor Service Providers

Over ons

IKANDA integreert verschillende oplossingen die Het Nieuwe Werken ondersteunen, vanaf aankomst tot en met vertrek

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.