Choose your language

Room Finder

Image
Werknemers en hun bezoekers moeten makkelijk de voor hen geboekte vergaderzaal kunnen localiseren. Even snel moeten ze kunnen zien of er nog zalen beschikbaar zijn in het gebouw in geval er geen op voorhand geboekt werd.

Met de Room Finder oplossing wordt op een professionele manier een overzicht getoond van alle lopende en aankomende vergaderingen. Bijkomende informatie zoals duurtijd, organisator of beschikbaar materiaal (flipchart, beamer, video conferencing,...) kan ook weergegeven worden of er kan geopteerd worden om een richtingsaanduiding toe te voegen zodat de vergaderzalen nog makkelijker teruggevonden kunnen worden.

De Room Finder software is volledig hardware onafhankelijk, kan gekoppeld worden met verschillende kalendersystemen en kan bovendien gecombineerd worden met onze digital signage oplossingen waardoor het scherm gaat functioneren als een echt content board.

Functionaliteiten

Layouts
Er is keuze uit verschillende templates met de mogelijkheid om de achtergrondkleur en het lettertype aan te passen en een bedrijfslogo op te laden.

De informatie die op het scherm wordt getoond is volledig zelf te bepalen: aankomende vergaderingen, plaatsaanduiding, einduur, voortgang, organisator,...

Toch nog liever iets anders?
Contacteer ons om uw wensen te bespreken.
room finder
room finder
Responsive
Alle templates zijn volledig responsive en dus aanpasbaar aan elk schermformaat.  Zo kan men het ideale scherm kiezen, perfect aangepast aan elke ontvangstruimte, lobby of andere kantoorruimte.

De schermen kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden, de Room Finder software past zich probleemloos aan.

Toch liever geen schermen aan de muur?  Kies dan voor een scherm op staander om het agenda overzicht weer te geven.
Full Screen Content Board
Door de combinatie met het Digital Signage CMS Signagelive wordt het scherm omgevormd tot een volwaardig Content Board. 

De Room Finder kan afgewisseld worden met andere content zoals verkeersinformatie, menu van de dag of interne bedrijfscommunicatie.

Er kan ook gekozen worden voor de dynamische Seenspire feeds waarbij Infotainment (nieuws, sport, verkeer,...), Social media (Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram,...) en de door Teams gegenereerde content automatisch wordt klaargezet in een grafisch aantrekkelijk jasje, zonder dat er nog iets voor gedaan hoeft te doen.
room finder
Room finder
Content Board in zones
Het CMS Signagelive laat ook toe om het scherm op te delen in meerdere zones volgens een indeling naar keuze.

De Room Finder kan zo onder andere gecombineerd worden met een bedrijfsfilmpje voor de bezoekers met instructies over hoe ze zich moeten aanmelden of met één van de dynamische feeds van Seenpire waarmee bijvoorbeeld alle social media posts van het bedrijf worden weergegeven in een branded layout.

Over ons

IKANDA bouwt Digitale Belevingen voor Slimme Gebouwen op basis van Sensoren en Digital Signage oplossingen

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.