Choose your language

Kleine Vergaderzaal of Huddle Room

videovergadering
De IKANDA Huddle Room Kit of Kit voor Kleine Vergaderzalen (1-4 personen) is samen-
gesteld om in compacte ruimtes makkelijk via videoconferencing samen te werken en om snel ideeën uit te kunnen wisselen met interne collega's maar ook met collega's die zich op een andere locatie bevinden.

De IKANDA Kit voor Kleine Vergaderzalen omvat:
  • Logitech MeetUp Conference Camera
  • 4K scherm
  • Intel Mini-pc

Meetup Camera

logitec meetup
Logitech Meetup Conference Camera is een all-in-one 4K camera met ultrabrede lens en 5x HD zoom die whiteboards of presentators perfect in beeld brengt en alle afleiding op de achtergrond minimaliseert. Hij bevat ingebouwde beamforming microfoons, een luidspreker systeem met volledig bereik en past automatisch de camerapositie en zoom aan om mensen te localiseren, anders dan stemherkenningssystemen.

4K Scherm

Logitech Meetup

43, 49 of 55 inch schermen zijn ideaal voor de populaire huddle rooms of kleinere vergaderzalen. De monitors beschikken over 4K resolutie en hebben een superieure beeldkwaliteit en hoge helderheid (500cd/m²). Dankzij het laag stroomverbruik zijn de monitors geschikt voor 24 op 7 gebruik en daarnaast zorgen de smalle randen rond het scherm voor een elegante afwerking passend bij de stijl van elke vergaderzaal.

Intel NUC

Logitech Meetup

De voorgeprogrammeerde Intel NUC Mini pc verbindt de Meetup Conference Camera met het scherm. De Intel i7 vPro-processor zorgt voor uitstekende prestaties en een SSD voor de snelste starttijd. Dankzij Microsoft® Windows® 10 Pro kan het beheer van apparaten, apps en id's nauwkeurig afgestemd worden op de bedrijfsbehoeften en met zijn ultracompact formaat past hij vrijwel overal (11,5cm x 11,1 cm x 4,8cm).

 

Over ons

IKANDA integreert verschillende oplossingen die Het Nieuwe Werken ondersteunen, vanaf aankomst tot en met vertrek

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.