Choose your language

Middelgrote Vergaderzaal

videovergadering
De tools van de IKANDA Kit voor Middelgrote Vergaderzalen (4-8 personen) zijn gemaakt voor gebruik in middelgrote vergaderruimtes en stellen deelnemers in staat deel te nemen aan videogesprekken via de Logitech Tap, versterkte audio en de Rally camera.

De IKANDA Kit voor Middelgrote Vergaderzalen omvat:
  • Logitech Tap
  • Logitech Rally Camera
  • 4K scherm
  • 1x Speaker
  • 1x Mic pod
  • Intel Mini‐PC with Windows 10 Enterprise License (Chromebox igv Google)

Logitech Tap

logitec Tap
Logitech Tap, dé video-oplossing voor grotere vergaderruimtes, omvat agenda integratie, deelname met één enkele aanraking, onmiddellijk inhoud delen en is vooraf geconfigureerd met software van Google, Zoom of Microsoft. Er kan ook verbinding gemaakt worden met een pc via USB als extra scherm waardoor nieuwe aanraakbedieningstoepassingen geactiveerd kunnen worden zoals teamsamenwerking, digitale borden, room automation of omgevingscontrole.


Rally Camera

Rally Camera

De Logitech Rally is een standalone videocamera vol met geavanceerde optics en baanbrekende technologieën die eersteklas prestaties levert in professionele vergaderruimtes van alle soorten en maten. Met muisstil mechanisch pannen, kantelen en zoomen, een haarscherpe 15x zoom in HD, een breed diagonaal gezichtsveld van 90° en een krachtige 4K-sensor legt de Rally camera elke persoon in de zaal vast met een werkelijk fenomenale beeldkwaliteit.

4K Scherm

4K Scherm

55 of 65 inch schermen zijn aanbevolen voor middelgrote vergaderzalen. De monitors beschikken over 4K resolutie en hebben een superieure beeldkwaliteit en hoge helderheid (500cd/m²). Dankzij het laag stroomverbruik zijn de monitors geschikt voor 24 op 7 gebruik en daarnaast zorgen de smalle randen rond het scherm voor een elegante afwerking passend bij de stijl van elke vergaderzaal.

Speaker

logitech speaker
Een extra luidpreker wordt toegevoegd om grotere ruimtes met helder geluid te vullen. Met RightSound™ technologieën die vervorming, clipping en trillingen vrijwel elimineren, maakt de speaker het gemakkelijk om spraak te begrijpen, terwijl in de gehele kamer comfortabele volumeniveaus behouden blijven. Met geluid vanuit twee speakers in plaats van één worden stemmen op een gematigd volume door de kamer vervoerd.

Mic Pod

Mic Pod

De Rally Mic Pod zorgt voor een helder, natuurlijk, gemoedelijk geluid en biedt dekking voor maximaal tien personen. Individuele Mic Pods bevatten meerdere bundelvormende elementen die zich richten op actieve luidsprekers, terwijl akoestische afleidingen automatisch worden geëlimineerd. De Mic Pod luistert naar elke stem, niet alleen naar de luidste, dus ook naar degenen die verder weg zitten of zachtere stemmen hebben.

Intel Mini PC

Intel Mini PC

Een voorgeconfigureerde Intel Mini pc verbindt alle randapparatuur met elkaar. Hij is gebouwd met een Intel i7 vPro-processor die zorgt voor uitstekende prestaties en met SSD-opslag voor de kortst mogelijke starttijd. Dankzij  Microsoft® Windows® 10 Pro kan het beheer van apparaten, apps en id's nauwkeurig afgestemd worden op de bedrijfsbehoeften en met zijn ultracom-
pact formaat past hij vrijwel overal.

Over ons

IKANDA integreert verschillende oplossingen die Het Nieuwe Werken ondersteunen, vanaf aankomst tot en met vertrek

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.