Choose your language

Remote Workplace

videovergadering
De IKANDA Collaboration Kit voor Remote Werken is samengesteld om de kwaliteit van samenwerken op afstand te maximaliseren en bevat alles wat nodig is om vanaf elke locatie professioneel te werken. 

De Logitech camera biedt de kwaliteit om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet tijdens videogesprekken en een wireless headset biedt een meeslepende audio-ervaring.

De IKANDA Collaboration Kit voor Remote Werken bevat:
  • Logitech Brio Camera
  • Zone Wireless Headset

Brio Webcam

logitec brio
De Logitech Brio 4K Webcam biedt professionele helderheid in het thuiskantoor en kan rechtstreeks op een computer aangesloten worden via USB. De camera kan met een verstelbare clip bevestigd worden op een lcd-scherm, notebook, tablet of statief en heeft een afneembaar lenskapje dat omlaag kan worden geklapt voor extra privacy. De Ultra HD camera biedt 5x digitale zoom en meerdere weergave opties waaronder 65 graden diagonaal wat het ideale frame is voor hoofd en schouders.

Zone Wireless Headset

logitec headset
De Logitech Zone Wireless Bluetooth Headset is initieel ontworpen om te ontsnappen aan het rumoer van drukke werkplekken en is dus zeer geschikt voor thuis of onderweg. De geluidsisolerende microfoon isoleert uw stem uit het omgevingsgeluid en zorgt zo voor duidelijkere gesprekken. De headset is gemakkelijk te installeren dankzij zijn universele compatibiliteit, heeft een flip-to-mute-functie én eenvoudige knopbediening voor functies zoals aan/uit, actieve ruisonderdrukking en draadloze Bluetooth koppeling.

Over ons

IKANDA integreert verschillende oplossingen die Het Nieuwe Werken ondersteunen, vanaf aankomst tot en met vertrek

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.