Video Conferencing - Grote Vergaderzaal

video vergadering
Met de IKANDA Kit voor Grote Vergaderzalen (8-12 pers) kan men met met één druk op de knop deelnemen aan Google Meet, Teams of Zoom meetings. 2 schermen bieden een klaar beeld van zowel de deelnemers als van het simultaan gedeeld presentatiemateriaal.
De IKANDA Kit voor Grote Vergaderzalen omvat:

STANDAARD OPTIONEEL
Logitech Rally Camera Logitech Tap
2x 4K Scherm Intel mini pc (Chromebox igv Google)
2x Speakers Extra Mic pods 
2x Mic pod + Hub  

Standaard

Rally Camera

logitech rally camera

De Logitech Rally is een standalone camera vol met geavanceerde optics en baanbrekende technologieën die eersteklas prestaties levert in professionele vergaderruimtes van alle soorten en maten. Met muisstil mechanisch pannen, kantelen en zoomen, een haarscherpe 15x zoom in HD, een breed diagonaal gezichtsveld van 90° en een krachtige 4K-sensor legt de Rally camera elke persoon in de zaal vast met een werkelijk fenomenale beeldkwaliteit.

4K Scherm

digitale meeting

Al onze schermen vanaf 55" zijn geschikt voor grote zalen. Ze beschikken over 4K resolutie, superieure beeldkwaliteit en hoge helderheid (500cd/m²) en zijn dankzij hun laag stroomverbruik geschikt voor 24/7 gebruik. 2 schermen zijn aangewezen om zowel de deelnemers als het presentatiemateriaal duidelijk in beeld te brengen. Ook interactieve schermen zoals I3 TOUCH zijn uiterst geschikt. Lees hier verder over Presentatieschermen of Interactieve schermen.

Speaker

video conferencing hardware
2 speakers zijn nodig om tijdens online meetings grote ruimtes met helder geluid te vullen. Met de RightSound™ technologieën, die vervorming, clipping en trillingen vrijwel elimineren, is het makkelijk om alles te begrijpen, terwijl er toch comfortabele volumeniveaus behouden blijven. Met geluid vanuit twee speakers in plaats van één worden stemmen op een gematigd volume door de kamer vervoerd.

Mic Pod + Hub

video conferencing hardware

2 Rally Mic Pods zorgen voor een helder, natuurlijk, gemoedelijk geluid en bieden dekking voor maximaal tien personen. De Mic Pods luisteren naar elke stem, niet alleen naar de luidste, dus ook naar degenen die verder weg zitten of zachtere stemmen hebben. Er kunnen maximaal zeven Rally Mic Pods in serie worden geschakeld met een enkele kabelverbinding naar de Rally Table Hub.

Optioneel

Logitech Tap

video vergadering
Logitech Tap, dé oplossing voor online meetings, omvat agenda integratie, deelname met één enkele aanraking, onmiddellijk inhoud delen en is vooraf geconfigureerd met software van Google, Zoom of Microsoft. Via USB kan er ook verbinding gemaakt worden met een pc als extra scherm waardoor nieuwe touch toepassingen geactiveerd kunnen worden zoals teamsamenwerking, digitale borden, room automation of omgevingscontrole.


Intel Mini PC

video conferencing hardware

Een voorgeconfigureerde Intel Mini pc (Google Chromebox voor Google meetings) verbindt alle randapparatuur met elkaar. Hij is gebouwd met een Intel i7 vPro-processor die zorgt voor uitstekende prestaties en met SSD-opslag voor de kortst mogelijke starttijd. Dankzij  Microsoft® Windows® 10 Pro kan het beheer van apparaten, apps en id's nauwkeurig afgestemd worden op de bedrijfsbehoeften.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2023 IKANDA. All Rights Reserved.