Choose your language

Video Conferencing - Grote Vergaderzaal

video vergadering
De  IKANDA Kit voor Grote Vergaderzalen (8-12 personen) is ideaal voor online meetings in grote ruimtes en stelt iedereen in staat om met één druk op de knop deel te nemen aan Google Meet, Teams of Zoom meetings. 2 schermen bieden iedereen een duidelijk beeld van de video vergadering en van het simultaan gedeeld presentatiemateriaal.

De IKANDA Kit voor Grote Vergaderzalen omvat:
  • Logitech Tap (optioneel)
  • Logitech Rally Plus Camera
  • 2x 4K scherm
  • 2x Speaker
  • Mic pods + Hub
  • Intel Mini‐PC (Chromebox igv Google) (alleen igv Logitech Tap)

Logitech Tap

video vergadering
Logitech Tap, dé oplossing voor online meetings in grotere ruimtes, omvat agenda integratie, deelname met één enkele aanraking, onmiddellijk inhoud delen en is vooraf geconfigureerd met software van Google, Zoom of Microsoft. Via USB kan er ook verbinding gemaakt worden met een pc als extra scherm waardoor nieuwe touch toepassingen geactiveerd kunnen worden zoals teamsamenwerking, digitale borden, room automation of omgevingscontrole.


Rally Plus Camera

logitech rally camera

De Logitech Rally Plus is een standalone video conferencing camera vol met geavanceerde optics en baanbrekende technologieën die eersteklas prestaties levert in professionele vergaderruimtes van alle soorten en maten. Met muisstil mechanisch pannen, kantelen en zoomen, een haarscherpe 15x zoom in HD, een breed diagonaal gezichtsveld van 90° en een krachtige 4K-sensor legt de Rally camera elke persoon in de zaal vast met een werkelijk fenomenale beeldkwaliteit.

4K Scherm

digitale meeting

Alle schermen vanaf 55 inch zijn geschikt voor video conferencing in grote vergaderzalen. De monitors beschikken over 4K resolutie en hebben een superieure beeldkwaliteit en hoge helderheid (500cd/m²), ideaal voor online meetings. De monitors zijn dankzij het laag stroomverbruik geschikt voor 24 op 7 gebruik en de smalle randen rond het scherm zorgen voor een elegante afwerking passend bij de stijl van elke vergaderzaal.

Speaker

video conferencing hardware
Extra speakers worden toegevoegd om tijdens online meetings grote ruimtes met helder geluid te vullen. Met de RightSound™ technologieën, die vervorming, clipping en trillingen vrijwel elimineren, is het makkelijk om alles te begrijpen, terwijl er toch comfortabele volumeniveaus behouden blijven. Met geluid vanuit twee speakers in plaats van één worden stemmen op een gematigd volume door de kamer vervoerd.

Mic Pod + Hub

video conferencing hardware

Rally Mic Pods zorgen voor een helder, natuurlijk, gemoedelijk geluid en bieden dekking voor maximaal tien personen. De Mic Pods luisteren naar elke stem, niet alleen naar de luidste, dus ook naar degenen die verder weg zitten of zachtere stemmen hebben. Er kunnen maximaal zeven Rally Mic Pods in serie worden geschakeld met een enkele kabelverbinding naar de Rally Table Hub.

Intel Mini PC

video conferencing hardware

Een voorgeconfigureerde Intel Mini pc verbindt alle randapparatuur met elkaar. Hij is gebouwd met een Intel i7 vPro-processor die zorgt voor uitstekende prestaties en met SSD-opslag voor de kortst mogelijke starttijd. Dankzij  Microsoft® Windows® 10 Pro kan het beheer van apparaten, apps en id's nauwkeurig afgestemd worden op de bedrijfsbehoeften.

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2020 IKANDA. All Rights Reserved.