Choose your language

Video Conferencing - Middelgrote Vergaderzaal

video conferencing
De tools van de IKANDA Kit voor Middelgrote Vergaderzalen (4-8 personen) zijn gemaakt voor video conferencing in middelgrote ruimtes en stellen deelnemers in staat deel te nemen aan videogesprekken via de Logitech Tap, versterkte audio en de Rally camera.

De IKANDA Kit voor Middelgrote Vergaderzalen omvat:
  • Logitech Tap (optioneel)
  • Logitech Rally Camera
  • 4K scherm
  • 1x Speaker
  • 1x Mic pod
  • Intel Mini‐PC (Chromebox igv Google) (enkel igv Logitech Tap)

Logitech Tap

video conferencing
Logitech Tap, dé oplossing voor online meetings in grotere ruimtes, omvat agenda integratie, deelname met één enkele aanraking, onmiddellijk inhoud delen en is vooraf geconfigureerd met software van Google, Zoom of Microsoft. Via USB kan er ook verbinding gemaakt worden met een pc als extra scherm waardoor nieuwe touch toepassingen geactiveerd kunnen worden zoals teamsamenwerking, digitale borden, room automation of omgevingscontrole.


Rally Camera

logitech rally camera

De Logitech Rally is een standalone video conferencing camera vol met geavanceerde optics en baanbrekende technologieën die eersteklas prestaties levert in professionele vergaderruimtes van alle soorten en maten. Met muisstil mechanisch pannen, kantelen en zoomen, een haarscherpe 15x zoom in HD, een breed diagonaal gezichtsveld van 90° en een krachtige 4K-sensor legt de Rally camera elke persoon in de zaal vast met een werkelijk fenomenale beeldkwaliteit.

4K Scherm

online meeting

55 of 65 inch schermen zijn aanbevolen voor video conferencing in middelgrote vergaderzalen. De monitors beschikken over 4K resolutie en hebben een superieure beeldkwaliteit en hoge helderheid (500cd/m²), ideaal voor online meetings. De monitors zijn dankzij het laag stroomverbruik geschikt voor 24 op 7 gebruik en de smalle randen rond het scherm zorgen voor een elegante afwerking passend bij de stijl van elke vergaderzaal.

Speaker

online meeting
Een extra luidpreker wordt toegevoegd om tijdens online meetings grotere ruimtes met helder geluid te vullen. Met de RightSound™ technologieën, die vervorming, clipping en trillingen vrijwel elimineren, is het makkelijk om alles te begrijpen, terwijl er toch comfortabele volumeniveaus behouden blijven. Met geluid vanuit twee speakers in plaats van één worden stemmen op een gematigd volume door de kamer vervoerd.

Mic Pod

video vergadering

De Rally Mic Pod zorgt voor een helder, natuurlijk, gemoedelijk geluid en biedt dekking voor maximaal tien personen. Individuele Mic Pods bevatten meerdere bundelvormende elementen die zich richten op actieve luidsprekers, terwijl akoestische afleidingen automatisch worden geëlimineerd. De Mic Pod luistert naar elke stem, niet alleen naar de luidste, dus ook naar degenen die verder weg zitten of zachtere stemmen hebben.

Intel Mini PC

video conferencing

Een voorgeconfigureerde Intel Mini pc verbindt alle randapparatuur met elkaar. Hij is gebouwd met een Intel i7 vPro-processor die zorgt voor uitstekende prestaties en met SSD-opslag voor de kortst mogelijke starttijd. Dankzij  Microsoft® Windows® 10 Pro kan het beheer van apparaten, apps en id's nauwkeurig afgestemd worden op de bedrijfsbehoeften en met zijn ultracom-
pact formaat past hij vrijwel overal.

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2020 IKANDA. All Rights Reserved.