Choose your language

Over ons

IKANDA (van het veelgebruikte Vlaamse woord IK KAN DA(t)) werd door mezelf, Nico Staels, opgericht in 2015.

Als oudste zoon van garagehouders, werd de passie voor techniek, commerciële flair en klantgerichtheid er met de paplepel ingegeven.

Na mijn studies als Industrieel Ingenieur (afgestudeerd in 2000) ging ik aan de slag bij Compaq (dat later fusioneerde met HP) in technische en presales rollen.
Nadien volgden commerciële rollen bij SAVACO, Econocom en Wincor Nixdorf toen uiteindelijk de steeds maar groter wordende ondernemingszin de bovenhand haalde.

Na consultancy opdrachten bij Toyota Motor Europe en AVEVE (nu Arvesta) was de tijd rijp om volledig de kaart van IKANDA Smart Office Buildings te trekken met de focus op oplossingen voor het Nieuwe Werken.

Veel te veel heb ik in mijn carrière gemerkt dat verantwoordelijkheden werden doorgeschoven ("het ligt aan de hardware", "nee, het ligt aan de software", ...) en de klant daar telkens slachtoffer van was. Daarom was het van in het begin duidelijk dat IKANDA de rol van integrator op zich wou nemen, m.a.w. verschillende bestaande oplossingen combineren tot 1 totaaloplossing voor onze klanten zodat ze maar 1 aanspreekpunt voor alles hebben.

Door heel wat mooie projecten in de Benelux en daarbuiten en het vertrouwen van onze klanten, kon het IKANDA team dan ook snel uitbreiden.

Maar steeds zal klantentevredenheid op onze nummer 1 blijven staan!

Nico Staels
CEO IKANDA

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2020 IKANDA. All Rights Reserved.