forum advocaten

Forum Advocaten

Forum Advocaten zocht een oplossing om in 2 grote vergaderruimtes presentaties te kunnen geven op grote schermen, zowel bekabeld (HDMI) als draadloos en om videoconferenties (Teams of andere) op te zetten vanuit de grootste ruimte.
lg scherm

LG presentatieschermen

IKANDA heeft in de keuken, die ook dient als vergaderruimte, een 75" en in de vergaderzaam een 65" scherm van LG aan de muur gemonteerd.
Deze LG schermen beschikken over 4K resolutie, superieure beeldkwaliteit en hoge helderheid en zijn niet reflecterend waardoor ze uiterst geschikt zijn voor het geven van presentaties en voor video conferencing en zelfs ook voor het weergeven van al uw digital signage boodschappen dankzij de built-in WebOs player.
Lees hier verder over de presentatieschermen van LG.

 airtame

Airtame

Beide schermen werden voorzien van een Airtame, een compact apparaatje waarmee zeer intuïtief vanop elk toestel, met elk besturingssysteem op elk type scherm content kan gedeeld worden (Android + iOS + Mac OS + Windows + Chromebook + Linux). 
Door een Airtame via HDMI te verbinden aan één of meerdere schermen verandert elke ruimte in een vergaderzaal waar eenvoudig draadloos kan gepresenteerd worden.  

logitech video conferencing

Video Conferencing

De grootste vergaderzaal bij Forum Advocaten werd ook volledig uitgerust voor Video Conferencing met de Logitech Rally Bar, een alles-in-één videobar, dus luidspreker en microfoon in één toestel.
De Rally Bar kan stand-alone gebruikt worden (verbinding via USB met elke pc, zonder software) maar ook in appliance mode, waarbij ondersteunde videovergadertoepassingen (zoals Zoom en Microsoft Teams Rooms) rechtstreeks op het apparaat kunnen uitgevoerd worden zonder dat een pc of laptop vereist is.
meeting management

Hardware + Installatie

IKANDA helpt steeds bij de keuze van zowel software als hardware én staat in voor de configuratie en installatie ter plaatse. De schermen bij Forum Advocaten werden opgehangen en de Airtame en de video conferencing oplossing werden volledig gebruiksklaar gemaakt.  Ook voor alle ondersteuning na installatie zijn we steeds bereikbaar.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2023 IKANDA. All Rights Reserved.