video conferencing

Hosted Power

Hosted Power was op zoek naar een manier om hun remote meetings naar een volgend niveau te brengen waarbij ze op zoek gingen naar een oplossing voor Videoconferencing en Draadloos Presenteren.
lg scherm

LG Presentatieschermen

In hun vergaderzaal werd een LG 55" scherm gemonteerd.
Deze LG schermen beschikken over 4K resolutie, superieure beeldkwaliteit en hoge helderheid en zijn niet reflecterend waardoor ze uiterst geschikt zijn voor het geven van presentaties en voor video conferencing en zelfs ook voor het weergeven van al uw Digital Signage boodschappen dankzij de built-in WebOs player.

Lees meer over Presentatieschermen
logitech video conferencing

Video Conferencing

De vergaderzaal werd uitgerust voor Video Conferencing met een Logitech Rally Bar, een alles-in-één videovergadersysteem (microfoon + speaker + camera) met een geweldige beeldkwaliteit en waarbij de camera zich automatisch richt op de mensen die aan het woord zijn. De Rally Bar kan stand-alone gebruikt worden (via USB) en in appliance mode, waarbij ondersteunde videovergadertoepassingen (o.a. Zoom en Microsoft Teams Rooms) rechtstreeks op het apparaat kunnen uitgevoerd worden.
Meer over Video Conferencing
Screenbeam

Draadloos Presenteren

Het scherm werd voorzien van een ScreenBeam, een toptoestel waarmee je draadloos kan presenteren zonder apps of dongles vanaf eender welk apparaat. De ScreenBeam wordt achter het scherm gemonteerd zodat deze niet zichtbaar is. Als er niet draadloos gepresenteerd wordt, kunnen de schermen via de ScreenBeam ook voor Digital Signage gebruikt worden. Via de ScreenBeam Conference app kan ook de Logitech Rally Bar draadloos aangesproken worden voor Video Conferencing.

Meer over Draadloos Presenteren
meeting management

Hardware + Installatie

IKANDA helpt steeds bij de keuze van zowel software als hardware én staat in voor de configuratie en installatie ter plaatse. De schermen bij Forum Advocaten werden opgehangen en de Airtame en de video conferencing oplossing werden volledig gebruiksklaar gemaakt.  Ook voor alle ondersteuning na installatie zijn we steeds bereikbaar.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2024 IKANDA. All Rights Reserved.