registration visitors

Kohezie

Kohezie is een coworking space in Gent waar kantoorruimtes en hotdesks verhuurd worden en waar ook consultancy diensten en teambuilding activiteiten worden aangeboden. Voor het professionaliseren van hun onthaal waren ze op zoek naar een gebruiksvriendelijk bezoekersregistratie systeem waarmee bezoekers van de verschillende bedrijven zichzelf makkelijk kunnen aanmelden door middel van één centrale tool.
bezoekersregistratie

Bezoekers registreren

Kohezie heeft voor de totaaloplossing van Proxyclick gekozen waarmee bezoekers zich eenvoudig kunnen in- en uitschrijven. 
Ze hebben de layout en kleuren aangepast aan de bedrijfsidentiteit van elke afzonderlijke huurder en extra incheckschermen werden toegevoegd aan de voorgeprogrammeerde registratieflow. 
Eén account is voldoende om de bezoekersregistratie van alle bedrijven in het gebouw te regelen; bezoekers klikken gewoon op het logo van het bedrijf waarmee ze afspraak hebben en hun gastheer of -vrouw wordt verwittigd via email, SMS of via de Proxyclick app.
bezoekers registreren

Tablet, installatie & opleiding

Naast de software heeft IKANDA ook gezorgd voor de geschikte hardware
(iPad 12,9" + tablethouder met muurbevestiging) en voor de configuratie ervan. Kohezie verkoos om de installatie zelf te doen.
Nadien gaven we een korte opleiding over de werking van Proxyclick waardoor ze onmiddellijk van start konden. Op deze manier kreeg Kohezie een totaal oplossing met toch slechts 1 aanspreekpunt.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2023 IKANDA. All Rights Reserved.