nwow

Politie Brussel

De Federale Politie was voor 5 kantoren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op zoek naar een Digital Signage oplossing waarmee de inhoud van de schermen kon beheerd worden in combinatie met de de ticketing oplossing van Teleportel. 
lg scherm

LG Presentatieschermen

Verdeeld over 5 politiekantoren hebben we in totaal 20 LG 43 inch schermen gemonteerd. Deze LG schermen beschikken over 4K resolutie, superieure beeldkwaliteit en een hoge helderheid en zijn niet reflecterend.  Dit zorgt ervoor dat deze schermen uiterst geschikt zijn voor video conferencing, voor het geven van presentaties en voor het weergeven van al uw Digital Signage boodschappen dankzij de built-in WebOs player.

Lees meer over Presentatieschermen
digital signage

Digital Signage

Om inhoud op de schermen te kunnen weergeven kozen ze voor ons Cloud based Content Management Systeem Signagelive. Hiermee kunnen ze vanop één centrale plaats de gewenste informatie doorsturen naar al hun kantoren of er kunnen beheerders aangeduid worden die de inhoud van slechts enkele kantoren kunnen beheren. Informatiefilmpjes en andere belangrijke boodschappen bereiken zo de mensen in het politiekantoor.
Lees meer over Digital Signage

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2023 IKANDA. All Rights Reserved.