desk booking

Van Havermaet


Eliane Peeters, IT-Netwerkbeheerder bij Van Havermaet:
"Omwille van de Covid-versoepelingen en de 1,5 meter afstandsregel die nog van kracht was, gingen we op zoek naar een oplossing voor het reserveren van werkplekken, dit zowel via mobiele app als via browser. IKANDA heeft snel een testomgeving voor ons ingericht waardoor we meteen overtuigd waren dat de voorgestelde Joan Workspace App voor ons zou werken."

IKANDA biedt meerdere oplossingen aan voor het reserveren van werkplekken en vergaderzalen en begeleidt je in de keuze van de beste app in functie van de bedrijfsnoden. Voor Van Havermaet bleek de Joan Workspace Management App de beste keuze.
joan desk booking app

Van Havermaet & Joan Desk Booking

Aangezien Van Havermaet op zoek was naar een oplossing waarmee werkplekken kunnen gereserveerd worden zowel via smartphone als via browser was Joan Desk Booking App de beste keuze. 
Met deze desk booking app kunnen werknemers op een zeer intuïtieve manier een vrije werkplek zoeken en onmiddellijk boeken. 

Bij Van Havermaet gebruiken ondertussen 279 werknemers de Joan Desk Booking App voor het boeken van 190 desks verdeeld over 5 locaties.
joan desk booking app
De makkelijkste manier om vrije bureaus te vinden en te boeken is op basis van een grondplan per gebouw en per verdieping met daarop alle werkplekken die mogen geboekt worden. Werkplekken kunnen ook gezocht worden op naam of op basis van de werkplek van een collega.

Kies voor Joan Desk Booking en afhankelijk van de grootte van het project kan je al binnen één à twee weken starten.

Lees meer over onze Desk Booking apps of vraag je online demo aan.
joan desk booking app

Onze Desk Booking Apps

Naar aanleiding van Covid 19 zoeken steeds meer bedrijven naar manieren om thuiswerk en werken op kantoor te combineren. 
De first-come-first-serve-basis is niet alleen inefficiënt maar kan ook voor veel frustratie zorgen bij werknemers wanneer ze op kantoor aankomen en merken dat alle bureaus reeds ingenomen zijn.
Lees hier verder over hoe desk booking apps hierbij kunnen helpen.
Contacteer ons en vertel ons over je project

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2024 IKANDA. All Rights Reserved.