Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Professioneel onthaal met Digital Signage + zorgeloos Videovergaderen

Ashurst
In hun nieuw kantoorgebouw in Brussel had Ashurst graag alle meetingrooms uitgerust voor videoconferencing. Ook wensten ze schermen aan het onhaal en in de keuken waarop ze door middel van Digital Signage relevante content konden delen met bezoekers en medewerkers.

Digital Signage

Aan het onhaal werd een LG scherm aan de muur gemonteerd waarop dankzij ons Digital Signage CMS informatie getoond kan worden aan bezoekers. In de keuken wordt vooral interne informatie gedeeld aan de medewerkers.  Fotos, videos, vele out-of-the box widgets, powerpointpresentaties,… alles kan getoond worden om de aandacht te trekken en de boodschap over te brengen.

Videoconferencing

Afhankelijk van de grootte van de vergaderzalen werd er gekozen voor Logitech Rally Bar of Logitech Meetup. De Rally Bar is een alles-in-één videovergadersysteem (microfoon + speaker + camera) met een geweldige beeldkwaliteit, waarbij de camera zich automatisch richt op de mensen die aan het woord zijn. De Rally Bar kan in BYOM of in Appliance mode geconfigureerd worden.

Presentatieschermen

IKANDA verkiest de WebOS schermen van LG om volgende redenen:
– 4K displays in verschillende formaten (43″, 50″, 55″, 65″, 75″, 86″)
– Ingebouwde WebOS player
– Niet reflecterend & hoge helderheid
– Grote kijkhoek in alle richtingen: 178°
– Geschikt voor 16/7 of 24/7 gebruik
– Ultra HD kwaliteit
– Draadloos content casten via Android of Windows devices
– Geschikt voor digital signage
– Geschikt voor videoconferencing

Cta Module Img

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossingen

De inhoud op schermen beheren d.m.v. een Content Management Systeem (CMS) is voortaan kinderspel.
Videoconferencing voor vergaderzalen. Perfecte audio- en beeldkwaliteit voor alle deelnemers.
Moderniseer uw kantoor met presentatieschermen en breng je vergaderzaal naar de next level met interactieve touchdisplays.