Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Referenties

Ontdek onze Succesverhalen

Ontdek hoe IKANDA’s innovatieve oplossingen en deskundige ondersteuning organisaties hebben geholpen bij het optimaliseren van hun werkomgevingen. Laat je inspireren door echte resultaten en succesverhalen.

Filteren op:

Kia

IKANDA stond in voor de inrichting van de vergaderzalen, draadloos presenteren, video conferencing & bezoekersregistratie.

Nobi opende een nieuwe winkel in Antwerpen en IKANDA heeft de schermen voorzien waarmee klanten op opvallende manier geïnformeerd worden over de Nobi producten.

In het kantoorgebouw van Trox in Brussel werden LG schermen gemonteerd aan het onthaal en in de keuken om via digital signage bezoekers en werknemers te informeren.

BMS

BMS, een logistiek dienstverleningsbedrijf zocht naar een oplossing voor hun bezoekersregistratie in combinatie met badgeprinting.

Coreso zocht in het kader van extra toegangscontrole naar een oplossing voor het digitaal registreren van hun bezoekers in combinatie met badgeprinting.

Het nieuw Itsme kantoorgebouw heeft IKANDA ingericht met schermen, video conferencing en draadloos presenteren

Voor hun Experience Center in Mollem was Miele op zoek naar een oplossing voor het registreren van de bezoekers.

UZ Leuven was op zoek naar een Reservatiesysteem waarmee ze zalen en andere diensten kunnen boeken op basis van criteria en filters en dit in combinatie met Room Booking Displays.

STOW wenste een groot deel van de vergaderzalen in hun vestigingen te upgraden naar zalen ideaal voor video conferencing en draadloos presenteren.

De Nederlandse Vereniging Van Banken zocht één tool om vergaderzalen te boeken, gecombineerd met een bestelformulier, en te bezoekers registreren

Value Retail wou hun kantoor herinrichten met aandacht voor Het Nieuwe Werken door middel van Interactieve schermen, Desk Booking, Draadloos Presenteren en Videoconferencing.

In hun nieuw kantoorgebouw in Brussel had Ashurst graag al hun meeting rooms uitgerust met tools voor videoconferencing en gebruik gemaakt van Digital Signage.

Bij Motion Pictures was men op zoek naar oplossingen voor Draadloos Presenteren en Video Conferencing in combinatie met een Interactief scherm.

Voor hun nieuw kantoor was Europ Assistance op zoek naar oplossingen voor onder andere Draadloos Presenteren, Videoconferencing en Digital Signage.

Door de versoepeling van de Covid maatregelen maar het behoud van de 1,5M regel zochten ze bij Van Havermaet een oplossing voor Desk Booking, te gebruiken via app en via browser.

AZ Herentals zocht één tool om het boeken van vergaderzalen te combineren met andere taken zoals catering bestellen, mobiele wanden openen of sluiten of IT materiaal voorzien.

Cta Module Img

Schrijf jouw eigen succesverhaal

Ben je geïnspireerd door onze referenties? Laten we samenwerken om jouw kantoor te optimaliseren.
Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte of demo.