Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Reserveren van Werkplekken en Room Booking Displays

Devoteam Banner

Gaël Gori, Finance & Administration Manager bij Devoteam: “Devoteam is het afgelopen jaar erg snel gegroeid en heeft veel nieuwe mensen aangenomen. Onze kantoorruimte was echter nog niet uitgebreid door Covid en thuiswerken. Toen onze werknemers weer meer naar kantoor begonnen te gaan hadden we een oplossing nodig voor het reserveren van werkplekken en zalen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alles soepel verloopt, dat er niet te veel mensen gelijktijdig op kantoor zijn en dat iedereen zeker is van een werkplek.”
IKANDA biedt meerdere oplossingen aan voor het reserveren van werkplekken en zalen. Voor Devoteam bleek de Joan Workspace Management App de beste keuze.

Joan Room Booking

Voor het boeken van hun 11 vergaderzalen heeft IKANDA Joan Room Booking schermpjes voorzien. Dit zijn draadloze digitale schermpjes die weergeven of de zaal geboekt of beschikbaar is, voor welke periode en wie de zaal geboekt heeft. Indien gewenst kan ook rechtstreeks op het schermpje een boeking gemaakt worden. IKANDA heeft gezorgd voor de configuratie en montage van alle schermpjes.

Joan Workspace Management App

Naast de Joan Room Booking schermpjes koos Devoteam ook voor de Desk & Room booking App van Joan waarmee je het boeken van werkplekken en het reserveren van vergaderzalen kan combineren in één app. Je kan kiezen voor beide oplossingen of enkel voor degene die je het meeste nodig hebt. Afhankelijk van je keuze zie je één of beide oplossingen op het startscherm van je smartphone.
Room Booking: zalen boeken, in- en uitchecken, reservaties bewerken,…
Desk booking: werkplekken zoeken en boeken, collega’s terugvinden,…

Joan Desk Booking via browser

Joan Desk Booking is eveneens mogelijk via browser. Werknemers kunnen op een zeer intuïtieve manier een beschikbare werkplek zoeken en onmidddellijk boeken. De makkelijkste manier om vrije bureaus te vinden en te boeken is op basis van een grondplan per gebouw en per verdieping met daarop alle te boeken werkplekken. Werkplekken kunnen ook gezocht worden op naam of op basis van de werkplek van je collega.

Gezien onze groei, waren we dringend op zoek naar een oplossing om het werken op kantoor in goede banen te leiden. Via via kwam ik bij IKANDA terecht voor een Room en Desk Booking oplossing en na een week of 2 waren we al up and running! Het IKANDA team is altijd beschikbaar en heel professioneel. De collega's waren onmiddellijk weg met de Room en Desk Booking app van Joan en zijn er echt heel tevreden mee.

Devoteam – Gaël Gori
Devoteam – Gaël Gori
Finance & Administration Manager
Cta Module Img

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossingen

Desk Booking Apps voor het reserveren van werkplekken en andere resources, met real-time en historische rapportering.
Room Booking schermpjes zorgen voor een up-to-date overzicht van de bezetting van je vergaderzalen.