Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Joan Bezoekersregistratie

bezoekersregistratie

Coreso ging op zoek naar een oplossing voor het beheren van hun bezoekers in combinatie met badgeprinting. De Joan Visitor Management App overtuigde hen, mede dankzij het feit dat binnen de Joan App ook modules voorzien zijn voor het reserveren van werkplekken en andere assets wat in de toekomst van belang zal worden voor hen.

Joan Visitor Management

Joan Visitor Management is een gebruiksvriendelijke oplossing voor bezoekersbeheer waarmee je alle bezoekers kan volgen en laten inchecken, eventueel met behulp van een QR-code. Inschrijfformulieren met de hand invullen of wachten op onthaalmedewerkers om bezoekers in te checken behoort tot het verleden. De gastheer of gastvrouw worden automatisch verwittigd wanneer hun bezoeker is aangekomen, zodat ze hem of haar op tijd kunnen ontvangen.

Bezoekers kunnen ook moeiteloos uitgenodigd worden door integratie met je dagelijkse bedrijfsagenda (Google, Office 365, Exchange, etc.) of via de Joan Portal zelf.

Joan Visitor Management bij Coreso

De Joan Visitor App werd door IKANDA volledig geïnstalleerd en geconfigureerd op het 24 inch full HD touch-scherm, ingebouwd in een mooie witte kiosk. Bezoekers kunnen nu zeer eenvoudig hun gegevens invullen, de naam van hun host selecteren of de QR code scannen die ze hebben ontvangen nadat ze zich op voorhand hebben geregistreerd. Er werden ook bezoekersinstructies toegevoegd aan het inschrijvingsproces die gelezen en ondertekend moeten worden rechtstreeks op de tabet. Het ondertekend document wordt dan doorgemaild naar een mailadres naar keuze. Aan het einde van het inschrijvingsproces wordt een badge afgeprint en wordt de host automatisch verwittigd via mail en/of sms.

Cta Module Img

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossing

Bezoekers digitaal aanmelden biedt enorme voordelen voor zowel het bedrijf als de bezoekers.