Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Europ Assistance

Videovergaderen en Draadloos presenteren samen met Digital Signage

europ assistance

Europ Assistance zocht voor hun nieuw kantoor oplossingen voor Videovergaderen, Draadloos Presenteren, Digital Signage, Interactieve schermen, Reserveren van Werkplekken en Parkeerplaatsen en Room Booking
Wij hebben een opzet uitgewerkt die alle oplossingen naadloos combineert én die er ook voor zorgt dat ze gefaseerd en los van mekaar kunnen ingericht worden. Door de keuze van Europ Assistance voor IKANDA hebben ze nu slechts één aanspreekpunt voor alles wat betreft hardware, software, installatie, configuratie & ondersteuning.

Interactieve touchschermen

De vergaderzalen van Europ Assistance hebben we voorzien van i3 interactieve touch screens. Bij deze 4K aanraakschermen is een natuurlijke schrijfervaring topprioriteit en als de schermen niet gebruikt worden om te brainstormen kunnen ze éénvoudig ingezet worden voor Video Conferencing of voor het afspelen van Digital Signage content.
Afhankelijk van de grootte van de lokalen werden 65″, 75″ of 86″ schermen voorzien.

Video conferencing

Als Video Conferencing oplossing werd gekozen voor de Logitech Rally Bar en Rally Bar Mini. De Rally Bar is een alles-in-één videovergadersysteem (microfoon + speaker + camera) met een geweldige beeldkwaliteit en waarbij de camera zich automatisch richt op de mensen die aan het woord zijn.
Bij Europ Assistance werden 6 vergaderzalen ingericht met een Rally Bar en 7 andere met een Rally Bar Mini.

Draadloos Presenteren

Alle schermen werden voorzien van een ScreenBeam, een toptoestel waarmee je draadloos kan presenteren zonder apps of dongles vanaf eender welk apparaat. De ScreenBeams werden achter de schermen gemonteerd zodat deze niet zichtbaar zijn. Als er niet draadloos gepresenteerd wordt, kunnen er via de ScreenBeam ook interne boodschappen getoond worden door middel van Digital Signage. Via de ScreenBeam Conference app kan ook de Logitech Rally Bar draadloos aangesproken worden voor Video Conferencing.

Digital Signage

Op de meeste schermen werd het content management systeem SignageLive voorzien, ofwel rechtstreeks ofwel via een ScreenBeam. Hierdoor kunnen er steeds interne mededelingen, bedrijfsfilmpjes of andere content getoond worden op momenten dat de schermen niet in gebruik zijn.
De wachtzaal werd uitgerust met 9 LG schermen gemonteerd als één grote videowall.  Deze indrukwekkende Wall of Fame is dé eyecatcher van het nieuwe kantoor.

Desk Booking

Europ Assistance op zoek was naar een oplossing waarmee werkplekken kunnen gereserveerd worden zowel via smartphone als via browser en de Joan Desk Booking App bleek hiervoor de beste keuze.
Met deze desk booking app kunnen werknemers op een zeer intuïtieve manier een vrije werkplek, parkeerplaats of andere asset zoeken en onmiddellijk boeken.

Cta Module Img

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossingen

Moderniseer uw kantoor met presentatieschermen en breng je vergaderzaal naar de next level met interactieve touchdisplays.
Videoconferencing voor vergaderzalen. Perfecte audio- en beeldkwaliteit voor alle deelnemers.
Draadloos presenteren in vergaderzalen - weg met alle kabels en zorgen. Voor Windows, Android & Apple toestellen.
De inhoud op schermen beheren d.m.v. een Content Management Systeem (CMS) is voortaan kinderspel.
Desk Booking Apps voor het reserveren van werkplekken en andere resources, met real-time en historische rapportering.