Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Nederlandse Vereniging van Banken

Outlook Resource Reservatie Software: één tool voor het boeken van al uw resources

Nvb Banner

De Nederlandse Vereniging Van Banken zocht één all-in-one oplossing waarmee je zalen kan boeken en gelijktijdig een bestelformulier kan invullen. IKANDA heeft hiervoor Resource Central van Add-On Products aangeraden. Resource Central is een reservatiesysteem waarmee je op basis van zelf te bepalen criteria (locatie, grootte, faciliteiten, …) zalen kan boeken en dit in combinatie met het bestellen van catering & andere diensten. Bovendien is de tool volledig geïntegreerd met Exchange zodat gebruikers vanuit Outlook meteen toegang krijgen tot deze extra mogelijkheden.

Ook werd door een maatwerkoplossing een koppeling gemaakt tussen de meeting room reserveringen van NVB en het bezoekersregstratiesysteem van het multitenant gebouw waarin de kantoren van NVB zich bevinden.

Resource Central

Vergaderzalen Reserveren

Met de Resource Central software kan je éénvoudig vergaderzalen zoeken en boeken op basis van zelf gekozen filters zoals: land, gebouw, grootte of capaciteit van de vergaderzalen, beschikbaar IT- materiaal, aanwezigheid van een interactief scherm, mogelijkheid tot reserveren van catering, videoconferencing tools aanwezig, enz…
Bij het inplannen van een vergadering kan je ook onmiddellijk de beschikbaarheid van de collega’s checken per dag en per uur. Zalen kunnen ook via een grondplan gezocht en gereserveerd worden.

Catering en andere diensten bestellen

NVB wou gelijktijdig met het boeken van een zaal, catering of andere diensten toevoegen vanuit éénzelfde tool. Dit is perfect mogelijk met de Resouce Central add-on waarmee je een orderform kan toevoegen. Via dit zelf samen te stellen bestelformulier kan je catering bestellen, het aantal personen doorgeven indien dit verschilt van het aantal in de Outlook uitnodiging, een nieuwe tafelopstelling doorgeven of extra zaken regelen zoals wifi-codes bestellen of parkeerplaatsen boeken.

Dienstverleners ontvangen de bestelformulieren automatisch en kunnen direct aan de slag of ze kunnen per dag of per locatie rapporten aanmaken om de bestellingen te combineren.

We waren op zoek naar een reserveringstool die in Outlook kon worden ingebouwd. IKANDA stelde ons Resource Central van Add-on Products voor, een vergader- en bezoekersregistratiesysteem dat eruit ziet alsof Microsoft zelf een nieuwe functie aan Outlook heeft toegevoegd. IKANDA neemt de leiding en zorgt dat het project van de grond komt. In ons geval hadden we ook veel contact met Add-on Products maar IKANDA zorgde ervoor dat ze betrokken waren bij de vergaderingen als dat nodig was. Alleen maar positieve reacties over IKANDA.

Nederlandse Vereniging van Banken – Joost Duivenvoorden
Nederlandse Vereniging van Banken – Joost Duivenvoorden
IT Service & Cloud Administrator
Cta Module Img

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossingen

Ruimtes, resources en extra diensten (catering, bezoekers, ...) bestellen vanuit Outlook, hoe eenvoudig kan het zijn?