Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Inrichting vergaderzalen met video conferencing en draadloos presenteren + digitaliseren van het onthaal met bezoekersregistratie software

Kia Banner

Bij KIA hebben we gezorgd voor de inrichting van hun vergaderzalen met schermen en met tools voor videoconferencing en draadloos presenteren. In sommige zalen hebben we nieuwe LG 65″ of 86″ schermen gemonteerd, in ander zalen hebben we hun oude schermen gerecupereerd. Daarnaast werd bezoekersregistratie software voorzien voor een professioneel onthaal van hun bezoekers.

Video conferencing

We kozen voor Logitech Rally Bar, een alles-in-één videovergadersysteem (microfoon + speaker + camera) met een geweldige beeldkwaliteit, waarbij de camera zich automatisch richt op de mensen die aan het woord zijn. De Rally Bar kan in BYOM of in Appliance mode geconfigureerd worden.

Draadloos Presenteren

We kozen voor Barco Clickshare Conference CX-20. Clickshare Conference  is een draadloos videoconferentiesysteem voor hybride vergaderingen. Het werkt als een centrale hub en verbindt uw laptop met de audio- en videoapparatuur in de vergaderruimte, zodat u uw vergadering in minder dan 7 seconden kunt starten met slechts één klik via de ClickShare Button of App.

Bezoekersregistratie

Joan Visitor Management is een gebruiksvriendelijke oplossing voor bezoekersbeheer waarmee alle bezoekers zelf kunnen inchecken, eventueel met behulp van een QR-code. Via mail en/of sms wordt de host automatisch verwittigd wanneer hun bezoeker is aangekomen.Bezoekers kunnen ook moeiteloos uitgenodigd worden door integratie met je dagelijkse bedrijfsagenda (Google, Office 365, Exchange, etc.) of via de Joan Portal zelf.

Bij KIA werd een Samsung Tab A8 tablet in een tafeltablethouder geplaatst. KIA koos ervoor om geen gebruik te maken van de mogelijkheid tot badgeprinting en er hoeft ook geen document ondertekend te worden tijdens het registratieproces.

Cta Module Img

Vraag je gratis demo

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossingen

De geïntegreerde Logitech videoconference oplossingen zijn compatibel met de populairste platforms voor videovergaderen zoals Microsoft, Google, Zoom, Webex en meer.
Elke video conferencing ruimte heeft echter, afhankelijk van de grootte, nood aan een andere aanpak.

Snel en eenvoudig bezoekers aanmelden via tablet, browser of kalender integratie. Op voorhand aanmelden of ter plaatse. Verwittiging via mail & SMS. Digitaal ondertekenen van veiligheidsinstructies.

ClickShare is een draadloos systeem voor videoconferencing, collaboration en presenteren en zorgt voor een naadloze verbinding tussen je laptop en de beeld- en audioapparatuur in elke vergaderzaal. In minder dan 7 seconden kan je starten met één klik via de ClickShare Button of App.

Breng uw presentatie, informatie of reclameboodschap effectief over met de LG Ultra HD displays met prachtige beeldkwaliteit. Combineer met ons Cleverspace Digital Signage CMS of gebruik het scherm voor presentaties of videoconferencing. Met WiFi en krachtige SoC.