Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Draadloos Videovergaderen voor de perfecte meeting experience.

Rpt
rpt

Hosted Power was op zoek naar een manier om hun remote meetings naar een volgend niveau te brengen waarbij ze op zoek gingen naar een oplossing voor Videoconferencing en Draadloos Presenteren samen met Displays.

Displays

In hun vergaderzaal werd een LG 55″ scherm gemonteerd. Dit LG scherm beschikt over 4K resolutie, superieure beeldkwaliteit en hoge helderheid en is niet reflecterend waardoor het uiterst geschikt is voor het geven van presentaties en voor video conferencing. Bovendien kunnen ook Digital Signage boodschappen weergegeven worden dankzij de built-in WebOs player.

Videoconferencing

De vergaderzaal werd uitgerust voor Video Conferencing met een Logitech Rally Bar, een alles-in-één systeem (microfoon + speaker + camera) met een geweldige beeldkwaliteit en waarbij de camera zich automatisch richt op de mensen die aan het woord zijn. De Rally Bar kan stand-alone gebruikt worden (via USB) en in appliance mode, waarbij ondersteunde videovergadertoepassingen (o.a. Zoom en Microsoft Teams Rooms) rechtstreeks op het apparaat kunnen uitgevoerd worden.

Draadloos Presenteren

Het scherm werd voorzien van een ScreenBeam, een toptoestel waarmee je draadloos kan presenteren zonder apps of dongles vanaf eender welk apparaat. De ScreenBeam wordt achter het scherm gemonteerd zodat deze niet zichtbaar is. Als er niet draadloos gepresenteerd wordt, kunnen de schermen via de ScreenBeam ook voor Digital Signage gebruikt worden. Via de ScreenBeam Conference app kan ook de Logitech Rally Bar draadloos aangesproken worden voor Video Conferencing.

Ze gaan tot het uiterste om een goede setup af te leveren, alles terug demonteren en hermonteren deden ze met veel plezier totdat alles 100% naar wens was. De camera kwaliteit van de Rally bar en alle mogelijkheden ermee zijn ongeëvenaard, het geluid is perfect, en de Screenbeam laat ons tot nu toe nooit in de steek.  Een super setup!!

Hosted Power – Jo Goossens
Hosted Power – Jo Goossens
Zaakvoerder
Cta Module Img

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossingen

Moderniseer uw kantoor met presentatieschermen en breng je vergaderzaal naar de next level met interactieve touchdisplays.
Videoconferencing voor vergaderzalen. Perfecte audio- en beeldkwaliteit voor alle deelnemers.
Draadloos presenteren in vergaderzalen - weg met alle kabels en zorgen. Voor Windows, Android & Apple toestellen.