Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Reserveren van Werkplekken via mobiele app en via browser

Van Havermaet

Eliane Peeters, IT-Netwerkbeheerder bij Van Havermaet: “Omwille van de Covid-versoepelingen en de 1,5 meter afstandsregel die nog van kracht was, gingen we op zoek naar een oplossing voor het reserveren van werkplekken, dit zowel via mobiele app als via browser. IKANDA heeft snel een testomgeving voor ons ingericht waardoor we meteen overtuigd waren dat de voorgestelde Joan Workspace App voor ons zou werken.”
IKANDA biedt meerdere oplossingen aan voor het reserveren van werkplekken en vergaderzalen en begeleidt je in de keuze van de beste app in functie van de bedrijfsnoden. Voor Van Havermaet bleek de Joan Workspace Management App de beste keuze.

Van Havermaet & Joan Desk Booking

Aangezien Van Havermaet op zoek was naar een oplossing waarmee werkplekken kunnen gereserveerd worden zowel via smartphone als via browser was Joan Desk Booking App de beste keuze.
Met deze desk booking app kunnen werknemers op een zeer intuïtieve manier een vrije werkplek zoeken en onmiddellijk boeken.
Bij Van Havermaet gebruiken ondertussen 279 werknemers de Joan Desk Booking App voor het boeken van 190 desks verdeeld over 5 locaties.

De makkelijkste manier om vrije bureaus te vinden en te boeken is op basis van een grondplan per gebouw en per verdieping met daarop alle werkplekken die mogen geboekt worden. Werkplekken kunnen ook gezocht worden op naam of op basis van de werkplek van een collega. Kies voor Joan Desk Booking en afhankelijk van de grootte van het project kan je al binnen één à twee weken starten.

IKANDA staat voor een persoonlijke & hands-on benadering met een zeer snelle implementatie!

Van Havermaet – Eliane Peeters
Van Havermaet – Eliane Peeters
IT - Netwerkbeheerder
Cta Module Img

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossingen

Desk Booking Apps voor het reserveren van werkplekken en andere resources, met real-time en historische rapportering.