Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Onwerp je eigen layout met de Room Booking displays van Add-On Products

De Add-On Products Digital Sign software integreert met alle iOS, Android en Windows schermpjes met Microsoft Exchange en Office 365. Wanneer een vergadering wordt geboekt in Outlook® wordt alle informatie automatisch weergegeven op het meeting room schermpje in een volledig zelf samen te stellen layout. Alle boekingen die gemaakt worden op het schermpje zelf verschijnen ook meteen in Outlook.

Toepassingen

Vergaderzalen reserveren

Alle informatie betreffende de vergaderingen, geboekt vanuit Microsoft Exchange of Office 365 wordt op de meeting room displays van Add-On Products getoond.  Ook de aankomende meetings in die zaal worden opgelijst.

Als blijkt dat een zaal beschikbaar is kan deze ook ad-hoc geboekt worden, rechtstreeks op het touchscherm, voor een tijdspanne naar keuze. Alle vergaderingen die ad-hoc geboekt zijn, worden ook weergegeven in de gewone kalender om zo dubbele boekingen te voorkomen.

Meetings beëindigen of verlengen

Soms is het moeilijk om op voorhand te bepalen hoe lang een vergadering zal duren. Als een vergadering sneller dan voorzien gedaan is, dan kan men deze rechtstreeks op de meeting room display beëindigen om zo de zaal opnieuw vrij te geven.  Zowel op het schermpje als in de online kalender zal de zaal dan opnieuw als beschikbaar worden getoond. Als blijkt dat de meeting zal uitlopen en er zijn geen upcoming meetings gepland in de zaal, dan kan men het einduur makkelijk aanpassen op de room display om zo de meeting te verlengen.

Inchecken

Men kan kiezen om gebruik te maken van de check-in functie.  Door deze optie in te schakelen worden deelnemers verplicht om een aantal minuten voor of na de vergadering op de meeting room display te bevestigen of de vergadering effectief doorgaat. Het aantal minuten is zelf te bepalen tijdens de configuratie. Indien de vergadering niet bevestigd wordt dan zal de boeking automatisch geannuleerd worden en wordt de zaal opnieuw vrijgegeven.

Men kan ook opteren voor het ophangen van sensoren. Hierdoor wordt de check-in functie overbodig aangezien deze smart sensors de aan- of afwezigheden automatisch detecteren.

Onze klanten

Onderstaande klanten maken gebruik van Add-On Products Digital Sign Service

Demo

Meer weten?

We organiseren graag een gepersonaliseerde demo voor je.

Extra functionaliteiten

Templates

Met de ingebouwde sjablooneditor kan men zeer eenvoudig unieke lay-outs voor de meeting room displays samenstellen. Men kan een bedrijfslogo opladen, lettertypes en kleuren kiezen en afbeeldingen toevoegen, volledig passend bij de branding van de organisatie.

Er is keuze uit meegeleverde voorbeeldsjablonen, maar ook zelf ontworpen templates kunnen opgeladen en gebruikt worden.

Via het webgebaseerde dashboard kan de lay-out van de schermpjes snel bijgewerkt worden.

Dashboard

Het web based dashboard maakt het mogelijk om alle vergaderzaal schermen op afstand te beheren vanaf één centrale locatie. Het online dashboard wordt in realtime bijgewerkt zodat men onmiddellijk kan zien welke displays on- of offline zijn. Niemand hoeft de schermen dus één voor één te gaan controleren.
Het dashboard geeft ook toegang tot de sjablooneditor waarmee men layouts kan ontwerpen en toepassen op schermen naar keuze. Men kan precies volgen welke inhoud naar welk apparaat werd geüpload en door wie.
Tevens bevat het online dashboard waardevolle statistieken waarmee beheerders de prestaties en het gebruik van de displays kunnen volgen. Zo kan men bekijken hoeveel meetings verlengd of voortijdig beëindigd werden of hoeveel no-shows er geweest zijn.

RFID authenticatie

Verbeter de beveiliging door gebruikers te verplichten zich eerst te identificeren met behulp van een RFID-kaart alvorens ze vergaderingen kunnen bevestigen of nieuwe vergaderingen kunnen inplannen op het schermpje zelf. Als de organisator niet komt opdagen om de vergadering te confirmeren, wordt de ruimte automatisch vrijgemaakt voor gebruik door anderen. Indien men schermen met RFID lezer gebruikt, kan het gebruik van de vergaderruimtes optioneel beperkt worden tot geautoriseerde kaarthouders. Dit voorkomt dat mensen boekingen die niet van zichzelf zijn gaan wijzigen of vergaderruimtes zonder toestemming gebruiken.

Andere Add-On Products oplossingen

Add-On Products Workspace app brengt de kracht van een volwaardige vergaderruimte en bureauboeking software binnen handbereik. Add-On Products is volledig gebaseerd op Exchange/O365 resource mailboxen.

Eenvoudig vergaderzalen, bezoekers, catering, IT assistentie, enz… reserveren via Outlook. Elke dienstverlener (catering, IT, receptie, …) ontvangt een up-to-date overzicht van de bestellingen.

Andere Room Booking schermpjes

Joan draadloze schermpjes, verbonden met Wifi netwerk. Ideaal voor bestaande gebouwen waar geen bekabeling meer kan voorzien worden. Koppeling met Microsoft of Google kalender.