Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Non touch presentatieschermen

Breng uw presentatie, informatie of reclameboodschap effectief over met de LG Ultra HD displays met prachtige beeldkwaliteit. Combineer met ons Cleverspace Digital Signage CMS of gebruik het scherm voor presentaties of videoconferencing. Met WiFi en krachtige SoC.

Lg presentatieschermen

Vergaderzaal

In een vergaderzaal is het gebruik van een professioneel LG scherm van groot belang.

Duidelijke communicatie

Een professioneel scherm zorgt ervoor dat de boodschap die je wilt overbrengen helder en duidelijk wordt weergegeven. Of het nu gaat om presentaties, grafieken, of video’s, een kwalitatief scherm versterkt de visuele informatie die je deelt.

Impactvolle presentatie

Een vergaderzaal is de plek waar belangrijke beslissingen worden genomen. Een professioneel scherm met de juiste afmetingen en resolutie zorgt ervoor dat je presentaties en informatie indruk maken op de aanwezigen.

Comfortabel kijken

Vergaderingen kunnen soms lang duren. Een goed scherm zorgt ervoor dat deelnemers comfortabel kunnen blijven kijken, zelfs bij langdurige sessies.

Leesbaarheid

De ideale kijkafstand tot het scherm is van belang. Professionele LG schermen zijn ontworpen om teksten, afbeeldingen en grafieken leesbaar te houden, zelfs vanaf een bepaalde afstand en vanuit schuine hoek.

LG webOS

LG Smart Signage Platform webOS maakt eenvoudige integratie en uitbreiding mogelijk met intuïtieve UX en verschillende oplossingen met toegevoegde waarde.

De ingebouwde System on Chip zorgt er voor dat er geen extra players vereist zijn voor Digital Signage toepassingen.

Digital Signage

LG schermen zijn perfect geschikt voor Digital Signage toepassingen voor kantoren, retail, gezondheidszorg, industrie, enz…

Breed inzetbaar

Schermen geschikt voor indoor, semi-indoor & outdoor toepassingen

Kwaliteit

Ultra HD 4K resolutie (3840 x 2160)
Hoge helderheid
Geschikt tegen inbranden
24x7 gebruik

webOS

Ingebouwde System on Chip player met webOS besturingssysteem. Geen extra players vereist! Combineer met Cleverspace Digital Signage CMS

Formaat

Beschikbaar in alle maten en vormen. Van stand-alone schermen tot video walls, totems en LED schermen

Onze klanten

Onderstaande klanten maken gebruik van de LG non-touch schermen

Demo

Meer weten?

We organiseren graag een gepersonaliseerde demo voor je.

Combineer de LG non-touch schermen met

De geïntegreerde Logitech videoconference oplossingen zijn compatibel met de populairste platforms voor videovergaderen zoals Microsoft, Google, Zoom, Webex en meer.
Elke video conferencing ruimte heeft echter, afhankelijk van de grootte, nood aan een andere aanpak.

Het meest complete en gebruiksvriendelijke Digital Signage CMS op de markt. Ingebouwd in LG en Samsung schermen of met een externe player. Tientallen gratis apps.

ClickShare is een draadloos systeem voor videoconferencing, collaboration en presenteren en zorgt voor een naadloze verbinding tussen je laptop en de beeld- en audioapparatuur in elke vergaderzaal. In minder dan 7 seconden kan je starten met één klik via de ClickShare Button of App.

Andere schermen

Viewsonic heeft het grootste gamma aan touch displays die in verschillende sectoren kunnen ingezet worden. Ideaal om te brainstormen en samen te werken. Centraal beheer.