Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Reserveer werkplekken met de Workspace app van Add-On Products

Maak gebruik van 's werelds meest gebruikte kalenderoplossing: Outlook. Reserveer werkplekken, parkeerplaatsen, deelwagens, ... via de Outlook kalender of met de Add-On Products Workspace app.

Werkplekken reserveren

Een hybride werkplek kan leiden tot chaos als het gaat om bureaus en je weet nooit hoeveel er beschikbaar zijn. Te weinig? Veel te veel? Zorg ervoor dat je werknemers altijd de werkplek krijgen die ze willen met de Workplace Booking App van Add-On Products.

Parkeerplaatsen reserveren

Stel je eens voor wat je allemaal zou kunnen doen in de tijd die je kwijt bent aan het zoeken naar een parkeerplaats. Je kunt nu bedrijfsparkeerplaatsen reserveren via een app en de situatie in realtime bekijken. Een eenvoudige, wrijvingsloze en eerlijke parkeeroplossing voor iedereen.

Apparatuur reserveren

Heb je bedrijfsapparatuur die je werknemers kunnen gebruiken (camera, laptop, beamer, deelfietsen, deelwagens, …)? Zorg ervoor dat het altijd duidelijk is waar het is, wie het gebruikt en wanneer het beschikbaar is. Stop met zorgen maken en begin met boeken!

Plattegronden geven een visuele weergave van je werkplek en maken het gemakkelijker om vergaderruimtes te vinden. Gebruikers kunnen de beschikbaarheid bepalen door middel van kleurcodering en direct vanaf de plattegrond werkplekken boeken. Tik gewoon op de ruimte die je wilt reserveren op de plattegrond en je kunt meteen aan de slag. Beheerders van de oplossing voor het boeken van werkplekken kunnen sociale afstand afdwingen door alle andere werkplekken in de plattegrond uit te schakelen om te voorkomen dat ze worden geboekt.

Vind beschikbare werkplekken en vereenvoudig het boeken met het scannen van QR-codes

Met de Workspace booking app kun je ook QR-codes toevoegen aan alle resources, zoals vergaderruimtes en hotdesks, binnen je Microsoft-infrastructuur. Wanneer je op kantoor bent, scan je de QR-code op een bureau of deur van een vergaderruimte met je mobiele apparaat om de beschikbaarheid vast te stellen of deze ter plekke te boeken. Je kunt de resource boeken op het eerst beschikbare tijdstip of een later tijdstip en datum kiezen. Je bent niet verplicht om alle boekingen die je maakt via de Workspace reserveringsapp in je agenda te zetten. Het toevoegen van reserveringen aan je agenda is optioneel. Deze functie is handig als je een hotdesk voor een dag wilt reserveren, maar niet per se wilt dat het lijkt alsof je de hele tijd bezet bent voor anderen die je agenda bekijken.

Onze klanten

Onderstaande klanten maken gebruik van de Add-On Products Workspace app

Demo

Meer weten?

We organiseren graag een gepersonaliseerde demo voor je.

Andere Add-On oplossingen

Eenvoudig vergaderzalen, bezoekers, catering, IT assistentie, enz… reserveren via Outlook. Elke dienstverlener (catering, IT, receptie, …) ontvangt een up-to-date overzicht van de bestellingen.

Room booking schermpjes gekoppeld met Exchange on-premise of Office365. Aanpasbare layouts. Hardware onafhankelijk (iOS, Android, Windows). Uitgebreide rapportering.

Andere Desk & Asset Booking oplossingen

Eenvoudig boeken via smartphone en browser. Automatisch inchecken en bezetten zonder sensoren, zonder manuele interventie. Uitgebreide real-time en historische bezetting.

Laat Joan zorgen voor het reserveren van bureaus, apparatuur en parkeerplaatsen en zorg ervoor dat mensen altijd krijgen wat ze nodig hebben voor optimale werkprestaties op kantoor.