Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Draadloos samenwerken in slechts één klik

ClickShare is een draadloos systeem voor videoconferencing, collaboration en presenteren en zorgt voor een naadloze verbinding tussen je laptop en de beeld- en audioapparatuur in elke vergaderzaal.

ClickShare Present

Wanneer geesten elkaar ontmoeten, ontstaat er magie. Deel presentaties, video’s en inhoud vanaf uw laptop tijdens vergaderingen, zonder gedoe met kabels, bedieningspanelen of adapters dankzij ClickShare Present.

Deel met slechts één klik

Met de Clickshare button of via de desktop of mobiele app. Native interoperabiliteit zorgt ervoor dat je inhoud kan delen vanaf elk apparaat, laptop, mobiel of tablet.

Bring your own device (BYOD)

Clickshare is compatibel met alle apparaten, schermen en AV-opstellingen dankzij de ClickShare Mobile App of schermspiegeling met Airplay, Miracast of Google Cast.

Interactief

Maak vergaderingen interactiever. Gebruik een touchscreen voor interactie met de inhoud, via blackboarding of aantekeningen.

Welke Clickshare Present voor jou?

barco clickshare present

ClickShare Conference

ClickShare Conference is een draadloos videoconferentiesysteem voor hybride vergaderingen. Het werkt als een centrale hub en verbindt uw laptop met de audio- en videoapparatuur in de vergaderruimte, zodat u uw vergadering in minder dan 7 seconden kunt starten met slechts één klik via de ClickShare Button of App.

Deel met slechts één klik

Met de Clickshare button of via de desktop of mobiele app. Native interoperabiliteit zorgt ervoor dat je inhoud kan delen vanaf elk apparaat, laptop, mobiel of tablet.

Bring your own meeting (BYOM)

Gebruik je eigen apparaat én kies je favoriete vergaderoplossing (Microsoft Teams, Webex, Zoom,...) terwijl je gewoon gebruik maakt van de beschikbare audio- en video-randapparatuur in de vergaderruimte.

Interactief

Maak vergaderingen interactiever. Gebruik een touchscreen voor interactie met de inhoud, via blackboarding of aantekeningen.

Welke Clickshare Conference voor jou?

barco clickshare

XMS Cloud Management Platform

Cloudmonitoring, -management en -analyse voor de werkplek

  • Eén platform om uw ClickShare-apparaten in te stellen, te configureren en te beheren
  • Krachtig en gemakkelijk te gebruiken door IT-professionals
  • Volledige beveiliging en gegevensanalyse voor een optimale vergaderervaring
  • Afgestemd op uw wensen en die van uw organisatie

Onze klanten

Onderstaande klanten maken gebruik van de Barco oplossingen

Demo

Meer weten?

We organiseren graag een gepersonaliseerde demo voor je.

Combineer Barco ClickShare met

Het meest complete en gebruiksvriendelijke Digital Signage CMS op de markt. Ingebouwd in LG en Samsung schermen of met een externe player. Tientallen gratis apps.

De geïntegreerde Logitech videoconference oplossingen zijn compatibel met de populairste platforms voor videovergaderen zoals Microsoft, Google, Zoom, Webex en meer.
Elke video conferencing ruimte heeft echter, afhankelijk van de grootte, nood aan een andere aanpak.

Breng uw presentatie, informatie of reclameboodschap effectief over met de LG Ultra HD displays met prachtige beeldkwaliteit. Combineer met ons Cleverspace Digital Signage CMS of gebruik het scherm voor presentaties of videoconferencing. Met WiFi en krachtige SoC.

Viewsonic heeft het grootste gamma aan touch displays die in verschillende sectoren kunnen ingezet worden. Ideaal om te brainstormen en samen te werken. Centraal beheer.