Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Een veilig kantoor met tevreden bezoekers

Ontvang een up-to-date overzicht van wie in je gebouwen is. Ter plaatse of op voorhand aanmelden van bezoekers. Ontvang een notificatie wanneer je bezoeker is gearriveerd. Voldoet aan de GDPR, ISO, FDA & PCI wetgeving.

Voeg automatisch bezoekers toe via je kalender

Voeg invite@getjoan.com toe aan je uitnodiging in je kalender en de Joan Visitor Management app zorgt voor de rest.

Herinner je bezoekers aan hun afspraak en verzend instructies

Zorg er voor dat je bezoekers hun afspraak niet vergeten en informeer hen automatisch over het tijdstip van de meeting, hoe je kantoor te bereiken, waar de ingang is, enz…

Automatische verwerking van de administratieve rompslomp

Verstuur automatisch NDA’s of veiligheidsinstructies voor de start van de meeting of stel bijkomstige vragen i.v.m. de gezondheid/vaccinatie.

Zelf inchecken en badge printing

Connecteer elke tablet en/of printer. Toon een QR code zodat je bezoeker zichzelf kan aanmelden. Badges worden automatisch afgedrukt na het inschrijvingsproces.

Bekijk de belangrijkste voordelen

Onze klanten

Onderstaande klanten maken gebruik van Joan Visitor

Demo

Meer weten?

We organiseren graag een gepersonaliseerde demo voor je.

Andere Joan oplossingen

Laat Joan zorgen voor het reserveren van bureaus, apparatuur en parkeerplaatsen en zorg ervoor dat mensen altijd krijgen wat ze nodig hebben voor optimale werkprestaties op kantoor.

Joan draadloze schermpjes, verbonden met Wifi netwerk. Ideaal voor bestaande gebouwen waar geen bekabeling meer kan voorzien worden. Koppeling met Microsoft of Google kalender.