Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Hybride werken zonder gedoe met de Flexwhere app

Reserveer werkplekken of parkeerplaatsen en begin met hybride werken! Werk op kantoor of thuis met deze handige software. Met de FlexWhere app reserveer je eenvoudig je werkplek en plan je je aanwezigheid op kantoor optimaal.

Werkplekken reserveren

Een hybride werkplek kan leiden tot chaos als het gaat om bureaus en je weet nooit hoeveel er beschikbaar zijn. Te weinig? Veel te veel? Zorg ervoor dat je werknemers altijd de werkplek krijgen die ze willen met de Flexwhere app.

Parkeerplaatsen reserveren

Stel je eens voor wat je allemaal zou kunnen doen in de tijd die je kwijt bent aan het zoeken naar een parkeerplaats. Je kunt nu bedrijfsparkeerplaatsen reserveren via een app en de situatie in realtime bekijken. Een eenvoudige, wrijvingsloze en eerlijke parkeeroplossing voor iedereen.

Apparatuur reserveren

Heb je bedrijfsapparatuur die je werknemers kunnen gebruiken (camera, laptop, beamer, deelfietsen, deelwagens, …)? Zorg ervoor dat het altijd duidelijk is waar het is, wie het gebruikt en wanneer het beschikbaar is. Stop met zorgen maken en begin met boeken!

Werk slimmer zonder hardware

Een docking station kan worden toegevoegd in FlexWhere door de beheerder in jouw organisatie. Vervolgens kan je het docking station koppelen aan een werkplek. Zodra je een laptop aan een bekend docking station koppelt, kleurt de werkplek automatisch rood in FlexWhere. Zo kan je dus automatisch inchecken zonder manuele interventie van de gebruiker en worden no-shows correct gerapporteerd en werkplekken automatisch vrijgegeven als er niemand opdaagt.

Hetzelfde resultaat kan behaald worden door het toevoegen van sensoren maar dat is dus niet langer een vereiste met de Desktop app van FlexWhere.

Uitgebreide rapportering

FlexWhere biedt een heel uitgebreide rapportering:

  • Real-time bezetting
  • Historische bezetting
  • Heatmaps
  • Trends
  • Enz…

Onze klanten

Onderstaande klanten maken gebruik van FlexWhere

Demo

Meer weten?

We organiseren graag een gepersonaliseerde demo voor je.

Andere Desk & Asset Booking oplossingen

Add-On Products Workspace app brengt de kracht van een volwaardige vergaderruimte en bureauboeking software binnen handbereik. Add-On Products is volledig gebaseerd op Exchange/O365 resource mailboxen.

Laat Joan zorgen voor het reserveren van bureaus, apparatuur en parkeerplaatsen en zorg ervoor dat mensen altijd krijgen wat ze nodig hebben voor optimale werkprestaties op kantoor.