Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Draadloze vergaderzaal schermpjes

Met de Joan Room Booking displays kan je eender welke ruimte uitrusten met schermpjes op batterij. Er is dus geen extra bekabeling nodig. Gekoppeld met Microsoft en Google kalenders.

Joan 6 RE

De draadloze touch Room Booking Displays van Joan hebben een herlaadbare batterij en kunnen zonder boren aan elke muur of aan glas opgehangen worden met magneetstrips. Op de digitale schermpjes kan je zien of een zaal al dan niet geboekt is, voor hoe lang en door wie. Ook ad-hoc reservaties direct op de schermpjes kunnen toegestaan worden.

Eenvoudige gebruikersinterface

Het vernieuwde Joan 6" schermpje toont een verbeterde en eenvoudigere gebruikersinterface die je reserveringservaring aangenaam maakt.

Extreme batterijduur

De batterij beschikt over een verbeterde levensduur, zelfs in slechte Wifi omstandigheden. Opladen via USB (laptop of battery pack).

Sneller & beter

De Joan 6 RE is nog sneller, nog responsiever dan zijn voorganger, dankzij zijn nieuwe hoog-performante architectuur.

Te gebruiken met je bestaande kalender tool

Via beveiligde wifi wordt verbinding gemaakt met het netwerk waardoor de Joan displays gesynchroniseerd kunnen worden met de meeste digitale kalenders zoals Office 365, Exchange, G Suite en iCalendar.

On screen toepassingen

Reserveren, Inchecken, Annuleren

Als je een zaal boekt met je bestaande reservatie tool dan zal de beschikbare informatie van deze reservatie getoond worden op de display. Zalen kunnen ook rechtstreeks op het schermpje gereserveerd worden. De zaal kan dan onmiddellijk ingenomen worden via Meet Now of geboekt worden op een later tijdstip via Meet Later. Een meeting annuleren kan ook via het schermpje.

Door de Check-In optie in te schakelen, worden deelnemers verplicht om 5, 15 of 30 minuten voor of na het begin van de vergadering in te checken. Wanneer dit niet gebeurt, wordt verondersteld dat de meeting niet doorgaat en zal deze automatisch uit de agenda verwijderd worden en wordt de ruimte opnieuw op beschikbaar gezet.

 

Tijdschema vergaderingen

Via de Tijdschema knop kan je de volledige agenda voor de komende 7 dagen van die vergaderzaal bekijken, wat het inplannen van meetings via het schermpje makkelijker maakt.

Net als de Meet Now en Meet Later knop, kan de Tijdschema knop uitgeschakeld worden of kan hij, indien gewenst, vervangen worden door een Custom Button. Een aangepaste knop zou bijvoorbeeld een QR code kunnen zijn, maar ook de mogelijkheid om een sms naar een specifieke persoon te sturen of hulp te vragen aan de IT-afdeling of drank aan te vragen voor u en uw gast.

Extra functionaliteiten

Personalisatie

Je kan het Joan schermpje personaliseren onder andere door je bedrijfslogo te uploaden. Van diavoorstelling tot welkomstbericht, met de functie Custom Content kan elke afbeelding* of tekst in acht verschillende lay-outs op het Joan scherm weergeven worden. Via Galerij kunnen één of meer afbeeldingen opgeladen worden en kan de tijd voor de diavoorstelling ingesteld worden. Via Tekst kan aanvullende informatie voor collega’s of gasten ingevoerd worden.
* In 16-bits grijswaardenkleurenschema.

Inzichten

Wekelijks onvang je een PDF rapport met analyses toegestuurd.

  • Bekijk de bezettingsgraad van de zalen.
  • Volg het aantal vergaderingen en vergaderuren.
  • Bekijk wekelijkse vergaderpatronen.
  • Identificeer de populairste zalen.
  • Kijk wie de meeste vergaderingen boekt.
  • Bekijk hoeveel no-shows er zijn.

Joan mobiele app

Als je onderweg bent en dus geen zalen kan boeken via je kalender of via een Joan display, dan is de mobiele app er om te helpen.
Met zijn eenvoudige en intuïtieve interface kan je, voor alle zalen verbonden met Joan:

  • een vergadering boeken,
  • een ongoing vergadering verlengen of beëindigen,
  • het overzicht van de beschikbare vergaderruimtes bekijken,
  • meldingen en herinneringen ontvangen voor vergaderingen.

De app is beschikbaar zowel voor Android als voor iOS devices.

Joan 13

Met de non-touch draadloze 13inch Joan Display kan je een overzicht tonen van de huidige beschikbaarheid van je vergaderruimtes en tot 6 volgende vergaderingen, inclusief het onderwerp en de organisator en dit voor maximaal 9 zalen op één scherm.

Te gebruiken met je bestaande kalender tool

Via beveiligde wifi wordt verbinding gemaakt met het netwerk waardoor de Joan displays gesynchroniseerd kunnen worden met de meeste digitale kalenders zoals Office 365, Exchange, G Suite en iCalendar.

Laag energiegebruik

De Joan 13 werkt op batterijen en verbruikt vrijwel geen elektriciteit. Hij kan zelfs tot 12 maanden werken op één lading.

Eenvoudige installatie

Bevestig je Joan 13 overal zonder boren, draden en kabels en krijg in een handomdraai een uitgebreid overzicht van vergaderingen voor maximaal 9 ruimtes.

Onze klanten

Onderstaande klanten maken gebruik van de Joan Room booking displays

Gezien onze groei, waren we dringend op zoek naar een oplossing om het werken op kantoor in goede banen te leiden. Via via kwam ik bij IKANDA terecht voor een Room en Desk Booking oplossing en na een week of 2 waren we al up and running! Het IKANDA team is altijd beschikbaar en heel professioneel. De collega's waren onmiddellijk weg met de Room en Desk Booking app van Joan en zijn er echt heel tevreden mee.

Devoteam – Gaël Gori
Devoteam – Gaël Gori
Finance & Administration Manager
Demo

Meer weten?

We organiseren graag een gepersonaliseerde demo voor je.

Andere Joan oplossingen

Laat Joan zorgen voor het reserveren van bureaus, apparatuur en parkeerplaatsen en zorg ervoor dat mensen altijd krijgen wat ze nodig hebben voor optimale werkprestaties op kantoor.

Snel en eenvoudig bezoekers aanmelden via tablet, browser of kalender integratie. Op voorhand aanmelden of ter plaatse. Verwittiging via mail & SMS. Digitaal ondertekenen van veiligheidsinstructies.

Andere Room Booking Displays

Room booking schermpjes gekoppeld met Exchange on-premise of Office365. Aanpasbare layouts. Hardware onafhankelijk (iOS, Android, Windows). Uitgebreide rapportering.