Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Touch schermen

Viewsonic heeft het grootste gamma aan touch displays die in verschillende sectoren kunnen ingezet worden. Ideaal om te brainstormen en samen te werken.

ViewBoard

De ViewSonic® ViewBoard® reeks zijn interactieve flatpaneldisplays met whiteboard-technologieën van de volgende generatie voor meeslepend samenwerken in elke vergaderzaal.

Ultra HD resolutie

4K Ultra HD (3840x2160p) interactief scherm

Geavanceerde aanraking

Dankzij 33-punts multi-touch kunnen gebruikers met hun vingers en styluspennen op het scherm schrijven

Geïntegreerde software

De myViewBoard-suite bevat Whiteboard, ViewBoard Cast en meer voor een betere betrokkenheid

Beter geluid

Ingebouwde straalvormende microfoon en 45W stereo soundbar zorgen voor optimaal geluid

Flexibele connectiviteit

Krachtige quad-coreprocessor en veelzijdige connectiviteitsopties (HDMI-, VGA-, RJ45- en USB-C-poorten)

Beheer op afstand

Plan updates en controleer de apparaatstatus met de ingebouwde myViewBoard® Manager-software

Gemoedsrust

Toonaangevende standaardgarantie van 3 jaar met optionele verlengingen en robuuste ondersteuningsservices

myViewBoard Manager

Gecentraliseerde controle

Met Manager kunnen systeembeheerders hardware instellingen wijzigen, software beheren of pushmeldingen verzenden naar schermen op hun netwerk vanuit slechts één intuïtieve interface.

Toegang op afstand

Het is onmogelijk voor een technicus om overal tegelijk te zijn en technische problemen geven niets om vakantietijd. Als een webgebaseerd dashboard biedt Manager echter op elk moment volledig functionele toegang op afstand vanuit elke browser.

Inzicht- en meetrapporten

Het is belangrijk om te weten hoe elk apparaat op het netwerk presteert, maar het is onmogelijk om elk apparaat de hele tijd persoonlijk te onderhouden. Zorg dus voor één enkele informatiebron om alles te meten en te optimaliseren, van gereedschapsgebruik en systeemuptime tot softwareversies en energiebesparing.

Betere beveiliging en gegevensbescherming

Netwerken vereisen een proactieve benadering van gegevensbeveiliging. Het ontwikkelingsteam van Manager is niet alleen GDPR/AVG compatibel, maar innoveert en update onze software voortdurend om de gegevens van je school veilig te houden. Als een oplossing van één leverancier stroomlijnt Manager ondersteuning en onderhoud in het geval van onverwachte gebeurtenissen.

Onze klanten

Onderstaande klanten gebruiken al Viewsonic interactieve schermen

Demo

Meer weten?

We organiseren graag een gepersonaliseerde demo voor je.

Combineer de Viewsonic touch schermen met

De geïntegreerde Logitech videoconference oplossingen zijn compatibel met de populairste platforms voor videovergaderen zoals Microsoft, Google, Zoom, Webex en meer.
Elke video conferencing ruimte heeft echter, afhankelijk van de grootte, nood aan een andere aanpak.

Het meest complete en gebruiksvriendelijke Digital Signage CMS op de markt. Ingebouwd in LG en Samsung schermen of met een externe player. Tientallen gratis apps.

ClickShare is een draadloos systeem voor videoconferencing, collaboration en presenteren en zorgt voor een naadloze verbinding tussen je laptop en de beeld- en audioapparatuur in elke vergaderzaal. In minder dan 7 seconden kan je starten met één klik via de ClickShare Button of App.

Andere schermen

Breng uw presentatie, informatie of reclameboodschap effectief over met de LG Ultra HD displays met prachtige beeldkwaliteit. Combineer met ons Cleverspace Digital Signage CMS of gebruik het scherm voor presentaties of videoconferencing. Met WiFi en krachtige SoC.