Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Reserveer werkplekken en apparatuur met de Joan Desk & Asset Booking app

Pas je aan aan een steeds veranderende werkomgeving op de meest efficiënte manier. Laat de Joan Desk & Asset Booking App zorgen voor het reserveren van bureaus, apparatuur en parkeerplaatsen en zorg ervoor dat mensen altijd krijgen wat ze nodig hebben voor optimale werkprestaties op kantoor.

Werkplekken reserveren

Een hybride werkplek kan leiden tot chaos als het gaat om bureaus en je weet nooit hoeveel er beschikbaar zijn. Te weinig? Veel te veel? Zorg ervoor dat je werknemers altijd de werkplek krijgen dat ze willen met de Joan Desk & Asset Booking App.

Parkeerplaatsen reserveren

Stel je eens voor wat je allemaal zou kunnen doen in de tijd die je kwijt bent aan het zoeken naar een parkeerplaats. Je kunt nu bedrijfsparkeerplaatsen reserveren via een app en de situatie in realtime bekijken. Een eenvoudige, wrijvingsloze en eerlijke parkeeroplossing voor iedereen.

Apparatuur reserveren

Heb je bedrijfsapparatuur die je werknemers kunnen gebruiken (camera, laptop, beamer, deelfietsen, deelwagens, …)? Zorg ervoor dat het altijd duidelijk is waar het is, wie het gebruikt en wanneer het beschikbaar is. Stop met zorgen maken en begin met boeken!

Onze klanten

Onderstaande klanten maken gebruik van de Joan Desk & Asset Booking app

IKANDA staat voor een persoonlijke & hands-on benadering met een zeer snelle implementatie!

Van Havermaet – Eliane Peeters
Van Havermaet – Eliane Peeters
IT - Netwerkbeheerder
Demo

Meer weten?

We organiseren graag een gepersonaliseerde demo voor je.

Andere Joan oplossingen

Joan draadloze schermpjes, verbonden met Wifi netwerk. Ideaal voor bestaande gebouwen waar geen bekabeling meer kan voorzien worden. Koppeling met Microsoft of Google kalender.

Snel en eenvoudig bezoekers aanmelden via tablet, browser of kalender integratie. Op voorhand aanmelden of ter plaatse. Verwittiging via mail & SMS. Digitaal ondertekenen van veiligheidsinstructies.

Andere Desk & Asset Booking oplossingen

Add-On Products Workspace app brengt de kracht van een volwaardige vergaderruimte en bureauboeking software binnen handbereik. Add-On Products is volledig gebaseerd op Exchange/O365 resource mailboxen.

Eenvoudig boeken via smartphone en browser. Automatisch inchecken en bezetten zonder sensoren, zonder manuele interventie. Uitgebreide real-time en historische bezetting.