Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Logitech videoconferencing systemen voor elke vergaderzaal

De geïntegreerde Logitech videoconference oplossingen zijn compatibel met de populairste platforms voor videovergaderen zoals Microsoft, Google, Zoom, Webex en meer. Elke video conferencing ruimte heeft echter, afhankelijk van de grootte, nood aan een andere aanpak.

Meetup

All-in-one USB (BYOM) camera/microfoon/luidspreker van Logitech.

Geschikt voor ruimtes van 2 tot 4 personen.

Alles-in-één ontwerp

4K Ultra HD camera met 5 x HD zoom
Speakersysteem met volledig bereik
Beamforming microfoonarray
Gemotoriseerde lens voor pannen en kantelen

Eenvoudige installatie

Verbinding via USB
Optionele uitbreidingsmicrofoon
Standaard voor tafel/wandbevestiging

Handige bevestigingen

Standaard voor tafel
Wandbevestiging
TV bevestiging

Wat is BYOM?

BYOM is de afkorting van Bring Your Own Meeting.

Het betekent dat mensen hun eigen apparaten meenemen, zoals laptops en tablets, en vergaderingen beginnen in de vergaderruimte. In dit geval kunt u uw vertrouwde laptop meenemen naar de vergaderruimte en een videoconferentie houden terwijl u toch gebruik kunt maken van de beschikbare audio- en video-randapparatuur van de vergaderruimte waar u zich bevindt. Deze manier van werken bespaart veel onnodig gedoe en stimuleert de creativiteit . Het apparaat dat u zelf meebrengt, kan immers uw productiviteit maximaliseren en uw aanpassingstijd van de vreemde apparatuur in de vergaderruimte verkorten.

Gebruikt u dus op uw apparaat Teams, Google, Zoom of Webex en de persoon na u nog een andere tool? Geen probleem!

BYOM kan zowel bekabeld (USB kabel in laptop) als draadloos (Barco Clickshare CX-reeks) gebruikt worden.

Rally Bar Huddle

Alles-in-één videobar voor teamruimtes en kleine ruimtes. Kan gebruikt worden in BYOM of Appliance mode.

3 manieren op te implementeren

In BYOD mode via platform naar keuze op de laptop van de gebruiker
Als volwaardig room systeem via de ingebouwde appliance mode
In combinatie met een Windows gebaseerde room PC

Combinatie met Tap IP

De Tap IP en Rally Bar Huddle samen vormen een complete oplossing

Duurzaamheid

Gemaakt van gerecycled plastic
Verantwoord verpakt
Gecertificeerd CO2 neutraal

Accessoires

Eenvoudig te reinigen hoes
Pas de kleur van je videobar aan uw ruimte aan

Wat is Appliance mode?

In tegenstelling tot BYOM waarbij de laptop het video conferencing systeem van de laptop van de gebruiker gaat overnemen, is het ook mogelijk om de videobar te voorzien van een rooms account van videoconferencing platforms, zoals Microsoft Teams en Zoom. In het geval van Microsoft Teams is dit bekend als Microsoft Teams Rooms gebaseerd op Android of door het toevoegen van een extra Windows PC. De Logitech Rally Bars (Huddle, Mini en Rally Bar) hebben allen Android aan boord waardoor je de keuze krijgt tussen BYOM of Appliance mode bij de configuratie.

Rally Bar

De Logitech Rally Bar is de meest krachtige all-in-one oplossing voor video conferencing, beschikbaar in zowel BYOM als Appliance mode.

Geschikt voor middelgrote tot grote ruimtes.

Uitbreidbaar

Voeg maximaal vier Rally Mic Pods toe om het audiobereik uit te breiden en gemakkelijke toegang te bieden tot de dempknoppen. Voeg de Tap IP toe in Appliance mode om snel de meeting op te starten.

Iedereen wordt gezien en gehoord

AI-video-intelligentie, geavanceerde geluidsopname, ruisonderdrukking en continue softwareverbeteringen zorgen voor een duidelijke en natuurlijke vergaderervaring voor werknemers op afstand.

Beheren op afstand met Sync

Controleer de status van ruimten en apparaten, implementeer updates en wijzig instellingen, allemaal vanuit één cloudplatform.

Logitech Sync

Controleer de status van ruimten en apparaten, implementeer updates en wijzig instellingen, allemaal vanuit één cloudplatform.

Teams moeten nu meer dan ooit tevoren samen kunnen werken, ongeacht hun locatie. Of werknemers nou op kantoor, thuis of ergens ander aan het werk zijn, Sync helpt iedereen verbonden te houden door te zorgen dat hun Logitech-apparaten voor video collaboration gezond en up-to-date zijn. Daarnaast kunnen functies in vergaderruimtes er eenvoudig mee worden ingesteld zodat ze perfect aansluiten op de behoeften van uw bedrijf.

Onze klanten

Onderstaande klanten maken gebruik van Logitech video conferencing

Demo

Meer weten?

We organiseren graag een gepersonaliseerde demo voor je.

Combineer Logitech video conferencing met

Het meest complete en gebruiksvriendelijke Digital Signage CMS op de markt. Ingebouwd in LG en Samsung schermen of met een externe player. Tientallen gratis apps.

ClickShare is een draadloos systeem voor videoconferencing, collaboration en presenteren en zorgt voor een naadloze verbinding tussen je laptop en de beeld- en audioapparatuur in elke vergaderzaal. In minder dan 7 seconden kan je starten met één klik via de ClickShare Button of App.

Breng uw presentatie, informatie of reclameboodschap effectief over met de LG Ultra HD displays met prachtige beeldkwaliteit. Combineer met ons Cleverspace Digital Signage CMS of gebruik het scherm voor presentaties of videoconferencing. Met WiFi en krachtige SoC.

Viewsonic heeft het grootste gamma aan touch displays die in verschillende sectoren kunnen ingezet worden. Ideaal om te brainstormen en samen te werken. Centraal beheer.