Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Value Retail – Maasmechelen Village

Draadloos videovergaderen samen met Desk en Room booking oplossingen

Value Retail

Om hun huidig kantoor te herinrichten met aandacht voor Het Nieuwe Werken deed Value Retail beroep op IKANDA.
Hun vergaderzalen werden uitgerust met presentatieschermen en met interactieve schermen in combinatie met tools voor video conferencing en draadloos presenteren. Daarnaast werden de vergaderzalen voorzien van room booking displays en werd onze deskbooking tool geimplementeerd.

Interactieve touchschermen

2 vergaderzalen in het kantoor van Value Retail hebben we voorzien van i3 65″ interactieve touch screens. Bij deze 4K aanraakschermen is een natuurlijke schrijfervaring topprioriteit en als de schermen niet gebruikt worden om te brainstormen kunnen ze éénvoudig ingezet worden voor Videoconferencing of voor het afspelen van Digital Signage content. I3 interactieve schermen zijn beschikbaar in 65″, 75″ of 86″, afhankelijk van de grootte van de vergaderzaal.
Alle andere zalen werden voorzien van LG 4K presentatieschermen.

Videoconferencing

Als Videoconferencing oplossing werd gekozen voor de Logitech Rally Bar in BYOD mode. De Rally Bar is een alles-in-één videovergadersysteem (microfoon + speaker + camera) dat elke zaal omvormt tot een kwalitatieve conference room. De Rally Bar beschikt over een hoogwaardige video- en audiokwaliteit waarbij de camera zich automatisch richt op de mensen die aan het woord zijn.  De videobar kan ingesteld worden om met Microsoft Teams of Zoom gebruikt te worden, maar Value Retail wenst het te gebruiken als BYOD (Bring Your Own Device) oplossing.

Draadloos Presenteren

De meeste schermen werden voorzien van een ScreenBeam 960, een toestel waarmee je draadloos kan presenteren zonder apps of dongles vanaf eender welk apparaat. De ScreenBeams werden achter de schermen gemonteerd zodat deze niet zichtbaar zijn. Eén scherm werd uitgerust met een ScreenBeam 1100, waardoor men naast draadloos presenteren ook kan videovergaderen. Via de ScreenBeam Conference app kan de Logitech Rally Bar draadloos aangesproken worden waardoor Video Conferencing mogelijk is.

Room Booking Displays

Aan de ingang van de vergaderzalen werden room booking display van Cleverspace voorzien. Deze aan Outlook gekoppelde schermpjes maken het beheer van vergaderzalen eenvoudiger door handige features:
– de status van de zaal wordt getoond: vrij, bezet, volgende meeting,..
– bij niet inchecken wordt de zaal opnieuw vrijgegeven voor reservatie,
– meetings kunnen direct op de displays verlengd of beëindigd worden,
– …

Werkplekken reserveren

Voor het reserveren van werkplekken werd gekozen voor de Joan Workplace Management App, een zeer intuïtieve oplossing waarmee niet alleen werkplekken maar ook materiaal, parkeerplaatsen, auto’s, fietsen of andere assets kunnen gereserveerd worden zowel via smartphone als via browser. Via de tool kunnen ze eveneens makkelijk bekijken wie thuis werkt, wie op kantoor is of wie op business trip is.
De Joan Workplace Management App kan ook uitgebreid worden met de Joan Room Booking app waarmee ook vergaderzalen kunnen geboekt worden.

Cta Module Img

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossingen

Moderniseer uw kantoor met presentatieschermen en breng je vergaderzaal naar de next level met interactieve touchdisplays.
Videoconferencing voor vergaderzalen. Perfecte audio- en beeldkwaliteit voor alle deelnemers.
Draadloos presenteren in vergaderzalen - weg met alle kabels en zorgen. Voor Windows, Android & Apple toestellen.
Room Booking schermpjes zorgen voor een up-to-date overzicht van de bezetting van je vergaderzalen.
Desk Booking Apps voor het reserveren van werkplekken en andere resources, met real-time en historische rapportering.