Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Motion Pictures

Draadloos Videovergaderen voor de perfecte meeting experience.

Motion pictures

De Belgische afdeling van Motion Pictures Association, de belangrijkste speler binnen de film-, televisie- en streamingindustrie over de hele wereld, was op zoek naar oplossingen voor Videoconferencing en Draadloos Presenteren en dit in combinatie met een Interactief scherm. Bovendien moest de oplossing compatibel zijn met Microsoft Teams Rooms.

Interactieve schermen

In de vergaderzaal hebben we een 86 inch i3 Touch scherm op een in hoogte verstelbare voet gemonteerd. De interactieve aanraakschermen van i3 versterken het gebruiksgemak en de laagdrempeligheid van de traditionele flipover met slimme, digitale voordelen. i3 Touch schermen hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en zijn ideaal voor presenteren, annoteren, whiteboarden en videovergaderen.

Videoconferencing

Voor hun middelgrote vergaderzaal hebben we als video conferencing oplossing gekozen voor de Logitech Rally Bar & Tap voor Microsoft Teams®. De Logitech Rally Bar is een alles-in-één videobar (microfoon + speaker) die zich aanpast aan de vergaderzaaldynamiek en waarbij de camera zich steeds richt op de persoon die aan het woord is. De Logitech Tap is een touchcontroller waarmee u met één klik aan de vergadering kan deelnemen en eenvoudig inhoud kan delen en volledig compatibel is met Microsoft Teams Rooms.

Draadloos Presenteren

Het scherm werd voorzien van een ScreenBeam, een toptoestel waarmee je draadloos kan presenteren zonder apps of dongles vanaf eender welk apparaat. De ScreenBeam wordt achter het scherm gemonteerd zodat deze niet zichtbaar is. Als er niet draadloos gepresenteerd wordt, kunnen de schermen via de ScreenBeam ook voor Digital Signage gebruikt worden.

Single of point of contact

Samen met Motion Pictures Association gingen we op zoek naar de meest geschikte tools om hun vergaderzaal te optimaliseren volgens hun noden. IKANDA stond in voor het advies, de voorbereiding, de configuratie en installatie ter plaatse en is ook beschikbaar voor de ondersteuning achteraf. Kortom, Ikanda ontzorgt van begin tot einde.

Cta Module Img

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossingen

Moderniseer uw kantoor met presentatieschermen en breng je vergaderzaal naar de next level met interactieve touchdisplays.
Videoconferencing voor vergaderzalen. Perfecte audio- en beeldkwaliteit voor alle deelnemers.
Draadloos presenteren in vergaderzalen - weg met alle kabels en zorgen. Voor Windows, Android & Apple toestellen.