Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

STOW België & Nederland

De perfecte meeting met draadloos Videovergaderen en Presenteren

stow
STOW wou een groot deel van de vergaderzalen in hun vestigingen upgraden naar zalen ideaal voor videovergaderen en draadloos presenteren. Sommige zalen werden voorzien van gewone presentatieschermen, andere kregen interactieve schermen. Na het succesvol installeren van 4 vergaderzalen in het hoofdkantoor van STOW, volgden vergaderzalen in Lokeren, Berchem, Moeskroen en Nederland. In totaal werden een 25-tal zalen volledig uitgerust voor de perfecte videoconferencing experience. Door de keuze voor IKANDA heeft STOW nu slechts één aanspreekpunt voor alles (hardware, software, installatie, configuratie & ondersteuning).

Videoconferencing

Afhankelijk van de grootte van de vergaderzalen werd er gekozen voor Logitech Rally Bar of Rally Bar Mini. De Rally Bar is een alles-in-één videovergadersysteem (microfoon + speaker + camera) met een geweldige beeldkwaliteit, waarbij de camera zich automatisch richt op de mensen die aan het woord zijn. De Rally Bar kan in BYOM of in Appliance mode geconfigureerd worden. Bij STOW werd gekozen voor Appliance mode. Alle zalen kregen een Logitech Tap IP waarmee met één druk op de knop een Teams videovergadering kan opgestart worden of waarmee eenvoudig inhoud kan gedeeld worden.

Draadloos Presenteren

Alle zalen bij STOW hebben we voorzien van Barco Clickshare C-10 voor draadloos presenteren. Met dit type van Barco ClickShare kan je met slechts één klik je beeldscherm draadloos delen. Delen kan met de Clickshare button of via de ClickShare Desktop of Mobile App of via native protocols (Airplay, Google Cast, Miracast). Clickshare is compatibel met de meest gekende videoconferencing systemen (Microsoft Teams, Zoom, Google Hangouts, …) en scherm & camera leveranciers.

Interactieve schermen

Meerdere vergaderzalen bij STOW hebben we met uitgerust met i3 interactieve touchschermen. Deze aanraakschermen versterken het gebruiksgemak en de laagdrempeligheid van de traditionele flipover met slimme, digitale voordelen. Ze zijn voorzien van een krachtige schermbediening dankzij Android 11 en 8 GB RAM en zijn geschik voor annoteren, whiteboarden en videovergaderen.
Afhankelijk van de grootte van de vergaderzalen werd bij STOW gekozen voor 65″, 75″ of 86″ touchschermen.

Presentatieschermen

Andere vergaderzalen bij STOW hebben we met uitgerust met LG presentatie schermen.
IKANDA verkiest de WebOS schermen van LG om volgende redenen:
– 4K displays in verschillende formaten (43″, 50″, 55″, 65″, 75″, 86″)
– Ingebouwde WebOS player
– Niet reflecterend & hoge helderheid
– Grote kijkhoek in alle richtingen: 178°
– Geschikt voor 16/7 of 24/7 gebruik
– Ultra HD kwaliteit
– Draadloos content casten via Android of Windows devices
– Geschikt voor digital signage
– Geschikt voor videoconferencing

Cta Module Img

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossingen

Videoconferencing voor vergaderzalen. Perfecte audio- en beeldkwaliteit voor alle deelnemers.
Draadloos presenteren in vergaderzalen - weg met alle kabels en zorgen. Voor Windows, Android & Apple toestellen.
Moderniseer uw kantoor met presentatieschermen en breng je vergaderzaal naar de next level met interactieve touchdisplays.