Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Politie Brussel

Digital Signage in combinatie met third party ticketing systeem

Banner Politie

De Federale Politie was voor 5 kantoren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op zoek naar een Digital oplossing waarmee de inhoud van de schermen kon beheerd worden in combinatie met de ticketingoplossing van Teleportel.

Presentatieschermen

Verdeeld over 5 politiekantoren hebben we in totaal 20 LG 43 inch schermen gemonteerd. Deze LG schermen beschikken over 4K resolutie, superieure beeldkwaliteit en een hoge helderheid en zijn niet reflecterend.  Dit zorgt ervoor dat deze schermen uiterst geschikt zijn voor video conferencing, voor het geven van presentaties en voor het weergeven van al uw Digital Signage boodschappen dankzij de built-in WebOs player.

Digital Signage

Om inhoud op de schermen te kunnen weergeven kozen ze voor ons Cloud based Content Management Systeem Signagelive. Hiermee kunnen ze vanop één centrale plaats de gewenste informatie doorsturen naar al hun kantoren of er kunnen beheerders aangeduid worden die de inhoud van slechts enkele kantoren kunnen beheren. Informatiefilmpjes en andere belangrijke boodschappen bereiken zo de mensen in het politiekantoor.

Cta Module Img

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over deze oplossingen

Moderniseer uw kantoor met presentatieschermen en breng je vergaderzaal naar de next level met interactieve touchdisplays.
De inhoud op schermen beheren d.m.v. een Content Management Systeem (CMS) is voortaan kinderspel.