Interactieve Schermen - Samsung Flip

Digitaal samenwerken en draadloos presenteren in 1 toestel!

samsung-flip-poster-video.png
Bij de Samsung Flip 55, 65 of 85 inch wordt het eenvoudige gebruiksgemak en de laagdrempeligheid van de traditionele flipover versterkt met slimme, digitale voordelen.  Met andere woorden, de Samsung Flip verandert de manier waarop vergaderingen worden georganiseerd, gefaciliteerd en gedocumenteerd.
Zo zijn er veel meer mogelijkheden om ideeën te visualiseren en toch kan de vertrouwde manier van schrijven en tekenen zoals op een simpel whiteboard behouden blijven.
Het scherm kan men roteren zoals op een smartphone waardoor men kan werken en presenteren in portrait- of landscape mode.

Connectiviteit
  • Draadloos voor recente Samsung Android toestellen en PC's vanaf Windows 8.1
  • HDMI voor bekabelde connectie met andere toestellen of ook draadloos met de ScreenBeam (=extra support voor Apple toestellen)
  • Mirroring & NFC-tagging mogelijk met mobiele Samsung toestellen vanaf Android 2016

Lees hieronder verder over de Samsung Flip of bekijk eerst de Samsung Flip video.
samsung flip 55
samsung flip whiteboard
samsung flip

Navigatie en communicatie met touchfunctionaliteit

Schrijven, tekenen en annoteren

Door de ingebouwde sensoren wordt het Samsung Flip scherm geactiveerd wanneer men in de buurt komt of de pen uit de houder neemt.  Met de speciale pen of ander schrijfmiddel kan rechtstreeks op een lege sheet geschreven worden.
Er kunnen tot 4 mensen tegelijkertijd schrijven, tekenen en annoteren terwijl er gebruik kan gemaakt worden van een waaier aan kleuren en stijlen.
'Vellen' kunnen volgeschreven worden en nadien digitaal opgeschoven zodat er meer dan genoeg schrijfruimte is.
samsung-flip-poster-video-tekenen.png
samsung flip whiteboard

Navigeer en scroll instinctief

Het slimme, gebruiksvriendelijke menu van de Samsung Flip vergemakkelijkt de navigatie waardoor toepassingen sneller kunnen geopenend worden en de content direct volledig zichtbaar is.
Deelnemers kunnen individuele content ook apart bekijken en rechtstreeks op het scherm wijzigingen aanbrengen.
Er kan eenvoudig door documenten gebladerd worden en er kan gezocht worden in tot wel 20 duidelijk onderverdeelde digitale Flip-pagina's.

Design & bescherming

Ieder bedrijf kan zijn eigen DNA in de Samsung Flip verwerken door een bedrijfslogo op het scherm op te slaan en een schermsjabloon uit de Samsung bibliotheek te kiezen.

Om te voorkomen dat belangrijke of gevoelige informatie in verkeerde handen valt, kan er een numeriek paswoord ingesteld worden om zo de display te vergrendelen.
samsung flip 55

Samenwerken

samsung flip powerpoint

Presenteren & delen

Dankzij de connectiviteit van het Samsung Flip whiteboard is een volledig gesynchroniseerde, gebruikersvriendelijke samenwerking mogelijk.
Bijna alle persoonlijke toestellen kunnen verbonden worden met het centrale scherm voor het interactief delen van content en maken van aantekeningen.
Presentaties kunnen moeiteloos aangepast worden aan de dynamiek van de ruimte aangezien de digitale flipchart horizontaal (landschap) of verticaal (portret) kan ingesteld worden.
Bovendien kunnen Word-, PowerPoint- of pdf-bestanden eenvoudig geopend worden met de geïntegreerde documentviewer.

Synchroniseren, delen & bewaren

Dankzij Touch Out Control kunnen gebruikers hun persoonlijke toestellen synchroniseren met de digitale flipchart voor realtime weergave en bewerking. Aanpassingen op het centrale scherm worden automatisch weergegeven op het persoonlijke toestel van de gebruiker, en vice versa. Alle gebruikers zien dus hetzelfde.
(beschikbaar via een touch USB-kabel, via Android mobiele toestellen (2016 of nieuwer) en pc's vanaf Windows 8.1)

Belangrijke content kan bewaard worden in de centrale opslagruimte van de display en kan eenvoudig gedeeld worden met collega's via mobiele en digitale kanalen.
samsung flip share screen
Al overtuigd? Of liever nog wat extra informatie?

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2022 IKANDA. All Rights Reserved.