Room Finder

Image
Werknemers en hun bezoekers moeten de voor hen geboekte vergaderzaal makkelijk kunnen terugvinden. Even snel moeten ze kunnen zien of er nog zalen beschikbaar zijn in het gebouw in geval er geen op voorhand geboekt werd.

De Room Finder software toont op een professionele manier een overzicht van alle lopende en komende meetings. Extra info zoals duurtijd, organisator of beschikbaar materiaal (flipchart, beamer, video conferencing,...) kan ook weergegeven worden net als een richtingaanduiding zodat de zalen makkelijk teruggevonden kunnen worden.

De Room Finder software is volledig hardware onafhankelijk, kan gekoppeld worden met verschillende kalendersystemen en kan bovendien gecombineerd worden met onze digital signage oplossingen waardoor het scherm gaat functioneren als een echt content board.
Lees hieronder verder over alle functionaliteiten van de Room Finder.

Functionaliteiten

Layouts

Er is keuze uit verschillende templates met de mogelijkheid om de achtergrondkleur en het lettertype aan te passen en een bedrijfslogo op te laden.

De informatie die op het scherm wordt getoond is volledig zelf te bepalen: aankomende vergaderingen, plaatsaanduiding, einduur, voortgang, organisator,...

Toch nog liever iets anders?
Contacteer ons om uw wensen te bespreken.
room finder
room finder

Responsieve templates

Alle templates zijn volledig responsive en dus aanpasbaar aan elk schermformaat.  Zo kan men het ideale scherm kiezen, perfect aangepast aan elke ontvangstruimte, lobby of andere kantoorruimte.

De schermen kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden, de Room Finder software past zich probleemloos aan.

Toch liever geen schermen aan de muur?  Kies dan voor een scherm op staander om het agenda overzicht weer te geven.

Inhoud op full screen

Door de combinatie met het Digital Signage CMS Signagelive wordt het scherm omgevormd tot een volwaardig Content Board. 

De Room Finder kan afgewisseld worden met andere content zoals verkeersinformatie, menu van de dag of interne bedrijfscommunicatie.

Er kan ook gekozen worden voor de dynamische Seenspire feeds waarbij Infotainment (nieuws, sport, verkeer,...), Social media (Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram,...) en de door Teams gegenereerde content automatisch wordt klaargezet in een grafisch aantrekkelijk jasje, zonder dat er nog iets voor gedaan hoeft te doen.
room finder
Room finder

Scherm opdelen in zones

Het CMS Signagelive laat ook toe om het scherm op te delen in meerdere zones volgens een indeling naar keuze.

De Room Finder kan zo onder andere gecombineerd worden met een bedrijfsfilmpje voor de bezoekers met instructies over hoe ze zich moeten aanmelden of met één van de dynamische feeds van Seenspire waarmee bijvoorbeeld alle social media posts van het bedrijf worden weergegeven in een branded layout.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2024 IKANDA. All Rights Reserved.