Europ Assistance

Europ Assistance zocht voor hun nieuw kantoor oplossingen voor het Reserveren van Werkplekken en Parkeerplaatsen, voor Room Booking, Video Conferencing, Draadloos Presenteren, Digital Signage en Presentatieschermen. Wij hebben een opzet uitgewerkt die alle oplossingen naadloos combineert én die er ook voor zorgt dat ze gefaseerd en los van mekaar kunnen ingericht worden. Door de keuze van Europ Assistance voor IKANDA hebben ze nu slechts één aanspreekpunt voor alles (hardware, software, installatie, configuratie & ondersteuning).
interactief touch scherm

INTERACTIEVE SCHERMEN

De vergaderzalen van Europ Assistance hebben we voorzien van i3 interactieve touch screens. Bij deze 4K aanraakschermen is een natuurlijke schrijfervaring topprioriteit en als de schermen niet gebruikt worden om te brainstormen kunnen ze éénvoudig ingezet worden voor Video Conferencing of voor het afspelen van Digital Signage content.

Afhankelijk van de grootte van de lokalen werden 65", 75" of 86" schermen voorzien.
Meer over interactieve schermen
Video conferencing

VIDEO CONFERENCING

Als Video Conferencing oplossing werd gekozen voor de Logitech Rally Bar en Rally Bar Mini

De Rally Bar is een alles-in-één videovergadersysteem (microfoon + speaker + camera) met een geweldige beeldkwaliteit en waarbij de camera zich automatisch richt op de mensen die aan het woord zijn.

Bij Europ Assistance werden 6 vergaderzalen ingericht met een Rally Bar en 7 andere met een Rally Bar Mini.
Meer over video conferencing
draadloos presenteren

DRAADLOOS PRESENTEREN

Alle schermen werden voorzien van een ScreenBeam, een toptoestel waarmee je draadloos kan presenteren zonder apps of dongles vanaf eender welk apparaat. De ScreenBeams werden achter de schermen gemonteerd zodat deze niet zichtbaar zijn. 

Als er niet draadloos gepresenteerd wordt, kunnen er via de ScreenBeam ook interne boodschappen getoond worden door middel van Digital Signage.

Via de ScreenBeam Conference app kan ook de Logitech Rally Bar draadloos aangesproken worden voor Video Conferencing.
Meer over draadloos presenteren
digital signage

DIGITAL SIGNAGE

Op de meeste schermen werd het content management systeem SignageLive voorzien, ofwel rechtstreeks ofwel via een ScreenBeam. Hierdoor kunnen er steeds interne mededelingen, bedrijfsfilmpjes of andere content getoond worden op momenten dat de schermen niet in gebruik zijn.

De wachtzaal werd uitgerust met 9 LG schermen gemonteerd als één grote videowall.  Deze indrukwekkende Wall of Fame is dé eyecatcher van het nieuwe kantoor.
Meer over digital signage

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2024 IKANDA. All Rights Reserved.