nwow

Gemeente Ermelo

In het kader van Het Nieuwe Werken (hnw) was Gemeente Ermelo op zoek naar een oplossing die de reële bezetting van hun vergaderzalen en werkplekken kon aantonen, waarmee werkplekken en zalen konden gereserveerd worden en die bovendien kon gekoppeld worden met Topdesk, hun bestaande reservatietool.  Ook hadden ze graag digitale naambordjes voorzien aan de burelen van de wethouders en burgemeester.
flexwhere

Flexwhere software

Voor het vergaderzaal- en werkplekbeheer bij Gemeente Ermelo werd gekozen voor Flexwhere. Deze cloud applicatie kan geïntegreed worden met Active Directory en vele reservatietools (Exchange, Office365, Google Apps, Planon, Topdesk, ...). Via de FlexWhere app kan alle informatie ook buiten het kantoor geconsulteerd worden.
Flexwhere heeft een werkplek- en een vergadermodule.
flexwerken

Werkplek- en Vergaderzaalbeheer

Met de Werkplek Reservering software van Flexwhere kan je vanop verschillende devices bekijken in welke gebouwen of op welke verdiepingen er nog beschikbare werkplekken zijn. Vrije werkplekken kunnen onmiddellijk gereserveerd worden en collega's kunnen makkelijk teruggevonden worden op naam of functie.
Ook beschikbare zalen kunnen met deze software gevonden en ad-hoc gereserveerd worden.  Flexwhere werd ook gekoppeld aan Topdesk, het reserveringssysteem van Gemeente Ermelo om zo de actuele en toekomstige reserveringen in één overzichtelijk systeem weer te geven.
Alle zalen kregen ook schermpjes met daarop hun actuele status.
het nieuwe werken communicatie

Digitale Naambordjes

Naast het begeleiden in de keuze van de software zorgt Ikanda ook voor de meest geschikte hardware én voor de installatie ter plaatse. 19 zalen in het Gemeentehuis van Ermelo kregen vergaderzaalschermpjes die reeds op voorhand geconfigureerd werden met Flexwhere software.  Ter plaatse werden de schermpjes opgehangen aan de muur of op glas. 
Voor de digitale naambordjes voor de leden van de gemeenteraad werd gekozen voor hetzelfde type schermpjes zodat alles mooi op elkaar is afgestemd.  Op deze schermpjes wordt een afbeelding getoond met de gegevens van het bestuurslid, volledig volgens de layout van de klant.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2024 IKANDA. All Rights Reserved.