Choose your language

nwow

Gemeente Ermelo

In het kader van Het Nieuwe Werken (hnw) was Gemeente Ermelo op zoek naar een oplossing die de reële bezetting van hun vergaderzalen en werkplekken kon aantonen, waarmee werkplekken en zalen konden gereserveerd worden en die bovendien kon gekoppeld worden met Topdesk, hun bestaande reservatietool.  Ook hadden ze graag digitale naambordjes voorzien aan de burelen van de wethouders en burgemeester.
flexwhere

Flexwhere software

Voor het vergaderzaal- en werkplekbeheer bij Gemeente Ermelo werd gekozen voor Flexwhere. Deze cloud applicatie kan geïntegreed worden met Active Directory en vele reservatietools (Exchange, Office365, Google Apps, Planon, Topdesk, ...). Via de FlexWhere app kan alle informatie ook buiten het kantoor geconsulteerd worden.
Flexwhere heeft een werkplek- en een vergadermodule.
flexwerken

Werkplek- en Vergaderzaalbeheer

Met de werkplekmodule kan je vanop verschillende devices bekijken in welke gebouwen of op welke verdiepingen er nog beschikbare werkplekken zijn. Vrije werkplekken kunnen onmiddellijk gereserveerd worden en collega's kunnen makkelijk teruggevonden worden op naam of functie.
Met de vergadermodule kunnen beschikbare zalen gevonden en ad-hoc gereserveerd worden.  Flexwhere werd ook gekoppeld aan Topdesk, het reserveringssysteem van Gemeente Ermelo om zo de actuele en toekomstige reserveringen in één overzichtelijk systeem weer te geven.
Alle zalen kregen ook schermpjes met daarop hun actuele status.
het nieuwe werken communicatie

Digitale Naambordjes

Naast het begeleiden in de keuze van de software zorgt Ikanda ook voor de meest geschikte hardware én voor de installatie ter plaatse. 19 zalen in het Gemeentehuis van Ermelo kregen vergaderzaalschermpjes die reeds op voorhand geconfigureerd werden met Flexwhere software.  Ter plaatse werden de schermpjes opgehangen aan de muur of op glas. 
Voor de digale naambordjes voor de leden van de gemeenteraad werd gekozen voor hetzelfde type schermpjes zodat alles mooi op elkaar is afgestemd.  Op deze schermpjes wordt een afbeelding getoond met de gegevens van het bestuurslid, volledig volgens de layout van de klant.

Benieuwd?

Meer weten over dit project?
Neem dan zeker contact op!
Liever eerst nog wat extra info over deze oplossing?
Bekijk zeker ook onze andere oplossingen voor een Digital Journey!

Over ons

IKANDA integreert verschillende oplossingen die Het Nieuwe Werken ondersteunen, vanaf aankomst tot en met vertrek

Contact

Kerkstraat 76

9406 Ninove (Belgium)

+32 497 27 85 70

info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Problemen of vragen?

Contacteer ons:

mail: support@ikanda.be 

telefoon: +32 53 77 16 61

Nieuws

Altijd meer willen weten over Sensoren & Digital Signage en hoe deze in Slimme Gebouwen toegepast kunnen worden? 

Check onze Nieuws rubriek

Copyright © 2019 IKANDA. All Rights Reserved.