Video Conferencing - Remote Workplace

video vergadering
De IKANDA Collaboration Kit voor Remote Werken is samengesteld om de kwaliteit van samenwerken op afstand te maximaliseren en bevat alles wat nodig is om een online meeting vanaf elke locatie professioneel te laten verlopen. 

De Logitech camera biedt de kwaliteit om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet tijdens video vergaderingen en de wireless headset biedt een meeslepende audio-ervaring.

De IKANDA Collaboration Kit voor Remote Werken bevat:
  • Logitech Brio Camera
  • Zone Wireless Headset

Brio Webcam

logitec brio
De Logitech Brio 4K Webcam biedt professionele helderheid in het thuiskantoor en kan rechtstreeks op een computer aangesloten worden via USB. De camera kan met een verstelbare clip bevestigd worden op een lcd-scherm, notebook, tablet of statief en heeft een afneembaar lenskapje dat omlaag kan worden geklapt voor extra privacy. De Ultra HD camera biedt 5x digitale zoom en meerdere weergave opties waaronder 65 graden diagonaal wat het ideale frame is voor hoofd en schouders.

Zone Wireless Headset

logitec headset
De Logitech Zone Wireless Bluetooth Headset is initieel ontworpen om te ontsnappen aan het rumoer van drukke werkplekken en is dus zeer geschikt voor thuis of onderweg. De geluidsisolerende microfoon isoleert uw stem uit het omgevingsgeluid en zorgt zo voor duidelijkere gesprekken. De headset is gemakkelijk te installeren dankzij zijn universele compatibiliteit, heeft een flip-to-mute-functie én eenvoudige knopbediening voor functies zoals aan/uit, actieve ruisonderdrukking en draadloze Bluetooth koppeling.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2024 IKANDA. All Rights Reserved.