Resource Reservatie Software

Reserveren van zalen, catering, parking en andere resources.

reservatie systeem
De meeste reservatiesystemen zijn in hoofdzaak afgestemd op het reserveren van vergaderzalen, maar zou het niet ideaal zijn mocht je alle resources kunnen reserveren vanuit één enkele tool? 

Met de Resource Reservatie Software van Add-on Products is dit mogelijk! Je kan eenvoudig vergaderzalen reserveren, de catering bestellen, parkeerplaatsen of bedrijfsauto's reserveren en nog vele andere resources voorzien, zelfs voor verschillende locaties of meerdere landen tegelijkertijd en dit alles vanuit één en dezelfde tool.

IKANDA biedt dé oplossing waarbij de reservatie van alle, zelf te bepalen resources, makkelijk kan gecombineerd worden door middel van Add-on Resource Central, geschikt voor Microsoft Outlook, Exchange, Office 365 & Teams. Lees hieronder zeker verder!

Software

Reservatiesysteem
reservatie software
Add-on Products is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Microsoft Outlook add-ons.
Outlook is reeds uitgerust met een eigen set standaardfuncties, maar Microsoft ondersteunt ook verschillende APIs en technologieën van derden, waardoor de bestaande functies kunnen uitgebreid worden om beter aan specifieke behoeften te voldoen zoals bijvoorbeeld het organiseren van de catering voor vergaderingen of het boeken van extra IT-resources.
Add-on Products biedt hun applicatie zowel aan als Software as a Service (SaaS) als on-premise. 

De Add-on software is geschikt voor Microsoft Outlook, Exchange, Office 365 & Teams.
Heeft u vragen, of wenst u graag vrijblijvend een offerte of demo?

Resources reserveren

Vergaderzalen reserveren

vergaderzalen reserveren
catering reservatie systeem

Catering reserveren

De organisatie van de catering gebeurt samen met het boeken van de vergaderzalen via een volledig geïntegreerd bestelformulier waarmee de organisator wensen kan doorgeven zoals:
  • Soort lunch en dranken, tijdstip, aantal personen indien afwijkend van het aantal in vergadering,...
  • Uitzonderingen voor allergieën...
  • Tafelopstelling: ronde of vierkante tafelschikking, klaslokaal, ...
  • Naar wie moet de factuur verstuurd worden
De inhoud van dit bestelformulier kan opgemaakt worden volgens de eigen bedrijfsnoden en kan afwijkend zijn per vergaderzaal, gebouw of land.
De Serviceproviders ontvangen rechtstreeks de binnenkomende bestellingen en eventuele wijzigingen of annuleringen worden automatisch bijgewerkt.

Parkeerplaatsen, auto's of fietsen reserveren

Waarom een aparte tool voorzien om bedrijfswagen- of fietsen te boeken of parkeerplaatsen te reserveren voor bezoekers of directie? Door alles binnen één tool (Outlook) te houden, is alles binnen handbereik (beschikbaarheid van de resource + beschikbaarheid van de personen).

Door middel van camera's kunnen we ook de bezetting van de parkeerplaatsen in kaart brengen.

Bekijk zeker ook onze oplossing voor het reserveren van werkplekken.
parkeerplaatsen reservering software
resource reservatie systeem

Extra resources reserveren

Resources zoals laptops, projectors of digitale flipcharts, kunnen eveneens eenvoudig gereserveerd worden door er aparte categorieën van te maken of door ze toe te voegen aan het bestelformulier.  Alle bestelformulieren kunnen worden aangepast aan de specifieke bedrijfsbehoeften en kunnen verschillen per zaal, gebouw of land. 

De serviceproviders ontvangen rechtstreeks de resource aanvragen en eventuele wijzigingen of annuleringen worden automatisch via de Reserverings Software verwerkt.
Een eigen IT afdeling zou ook als serviceprovider aangemaakt kunnen worden, zodat hulp bij het opzetten van bvb. een video conferencing van tevoren kan aangevraagd worden.

Bezoekersregistratie

De geïntegreerde bezoekersbeheerfunctie creëert een efficiënte registratieflow van inchecken tot het afdrukken van bezoekersbadges en rapportage over bezoekers.

Receptionistes kunnen snel bezoekers inchecken, badges afdrukken en barcodescans van badges uitvoeren om geregistreerde bezoekers bij te houden. Wanneer bezoekers inchecken, worden de organisatoren automatisch verwittigd per e-mail of per sms.

In onbemande lobbies of drukbezochte ontvangstruimten kunnen bedrijven de kioskfunctie voor zelfregistratie gebruiken waardoor bezoekers zichzelf kunnen inchecken (hardware vereist) en receptionistes veel tijd uitsparen.
bezoekersregistratie
Al overtuigd? Of liever nog wat extra informatie?

Hoe werkt het voor Front End Gebruikers?

Hoe werkt het voor Back End Service Providers?

Instructievideo's

Voor Gebruikers

Voor Service Providers

Heb je al aan deze extra mogelijkheden gedacht?

Sensoren

Sensors

Met Smart sensors kunnen mensen gedetecteerd en geteld worden. Sensoren zijn dus perfect inzetbaar om de gemaakte reservaties af te toetsen aan de werkelijkheid. Smart Sensors meten ook verschillende omgevingsfactoren zoals temperatuur, CO2, VOC, UV, geluid en licht.

Lees hier meer over onze sensoren

Room Booking Displays

Room Booking Displays

Het plaatsen van Room booking displays aan elke vergaderzaal zorgt ervoor dat iedereen snel de actuele status van de zaal kan zien (vrij, bezet, no show). Zalen kunnen ook rechtstreeks op de schermpjes geboekt worden en een koppeling met meerdere reserveringssystemen is mogelijk.

Lees meer over Room Booking Displays.

Room Finder

Room Finder

De Room Finder Software zorgt ervoor dat alle lopende en aankomende vergaderingen op een professionele manier weergegeven worden op één of meerdere schermen. Zo kan iedereen makkelijk zien welke meetings er bezig zijn, of in welke zaal ze verwacht worden en waar ze de zaal kunnen vinden.

Lees meer over Room Finder.

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2022 IKANDA. All Rights Reserved.