Room Booking Display - Joan 6

joan-6-display-video.jpg
De 6" Room Booking Displays van Joan zijn draadloos, met herlaadbare batterij
De digitale schermpjes kunnen dus makkelijk, zonder kabels, in elk gebouw aan de muur of aan glas gemonteerd worden door middel van magneetstrips. Door een Joan Room Booking Display aan elke vergaderzaal te hangen, kan iedereen onmiddellijk zien of een zaal al dan niet geboekt is, voor hoe lang en door wie. Indien gewenst kan ook de functie voor het toestaan van ad-hoc reservaties via de schermpjes geactiveerd worden.

Via beveiligde wifi wordt verbinding gemaakt met het netwerk waardoor de Joan displays gesynchroniseerd kunnen worden met de meeste digitale kalenders zoals Office 365, Exchange, G Suite en iCalendar. 

Lees hieronder verder over de mogelijkheden van de Joan Meeting Room Displays.

On Screen Toepassingen

Zalen boeken via de Meeting Room Displays

Indien een zaal geboekt werd via de bestaande reservatie tool, zal alle beschikbare informatie van deze reservatie getoond worden op de display. Men kan echter ook opteren om zalen ad-hoc te laten reserveren via de Meet Now en Meet Later functies. Via de Meet Now knop kan een vrije zaal onmiddellijk ingenomen worden, met de Meet Later functie kan de zaal op een later tijdstip vastgelegd worden met behulp van een tijdschema dat alle beschikbare tijdvakken weergeeft. Bij een geboekte zaal is een groot deel van het scherm zwart zodat je van ver kan zien dat ze bezet is.
joan meeting
joan

Automatisch annuleren van meetings

Een meeting kan rechtstreeks op het digitale schermpje geannuleerd worden door op het kruisje te drukken. Er kan echter ook gekozen worden om een check-in functie te voorzien op de Meeting Room Displays. 
Door deze optie in te schakelen, worden deelnemers verplicht om 5, 15 of 30 minuten voor of na de vergadering in te checken door op het vinkje te drukken.
Als geen van de deelnemers op de knop "Inchecken" drukt, wordt verondersteld dat de vergadering niet doorgaat en zal deze automatisch uit de agenda verwijderd worden en wordt de ruimte opnieuw beschikbaar gesteld.

Overzicht geplande meetings consulteren

Via de Tijdschema knop kan de volledige agenda voor de komende 7 dagen van de vergaderzaal bekeken worden wat het inplannen van vergaderingen via het schermpje makkelijker maakt.

Net als de Meet Now en Meet Later knop, kan de Tijdschema knop uitgeschakeld worden of kan hij, indien gewenst, vervangen worden door een Custom Button. Een aangepaste knop zou bijvoorbeeld een QR code kunnen zijn, maar ook de mogelijkheid om een sms naar een specifieke persoon te sturen of hulp te vragen aan de IT-afdeling of drank aan te vragen voor u en uw gast.
joan meeting room

Extra functionaliteiten

meeting display

Layout van de displays personaliseren

Het Joan 6" scherm kan gepersonaliseerd worden, onder andere door een bedrijfslogo te uploaden of door een voorkeurstaal in te stellen. Van een diavoorstelling tot een welkomstbericht, met de functie Custom Content kan elke afbeelding* of tekst in acht verschillende lay-outs op het Joan scherm weergeven worden. 
Via de Galerij kunnen één of meer afbeeldingen opgeladen worden en kan de tijd voor de diavoorstelling ingesteld worden. Via Tekst kan aanvullende informatie voor collega's of gasten ingevoerd worden, met behulp van de standaardopties voor tekstopmaak.

* Afbeeldingen worden weergegeven in een 16-bits grijswaardenkleurenschema.

Room Analytics

Wekelijks wordt een rapport met analyses verstuurd in de vorm van een PDF-document.
  • Bekijk de bezettingsgraad van de zalen.
  • Volg het aantal vergaderingen en vergaderuren.
  • Bekijk wekelijkse vergaderpatronen.
  • Identificeer de populairste zalen.
  • Kijk wie de meeste vergaderingen boekt.
  • Bekijk hoeveel no-shows er zijn.
Meeting management
joan app

Joan app

Als men onderweg is en bijgevolg geen vergaderruimte kan boeken via de kalender of via een Joan display, dan is de Joan mobiele app er om te helpen. 

Met zijn eenvoudige en intuïtieve interface kan men (voor zalen verbonden met Joan):
  • een vergadering boeken,
  • een ongoing vergadering verlengen of beëindigen,
  • het overzicht van de beschikbare vergaderruimtes consulteren,
  • meldingen en herinneringen ontvangen voor vergaderingen.

De app is beschikbaar zowel voor Android als voor iOS devices.

Uitbreiding

Agenda overzicht via Room Finder

IKANDA biedt een oplossing om alle vergaderingen in de online kalender samengevat weer te geven op één of meerdere overzichtsschermen.  Alle lopende en aankomende meetings worden getoond met vermelding van uur, locatie en organisator.

Lees meer over de Room Finder oplossing.
room finder

Adres

IKANDA BV

Achterstraat 17

9450 Haaltert

België

Verkoop

Commerciële vraag?

Tel: +32 497 27 85 70

Mail: info@ikanda.be

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Support

Technisch probleem of vraag?

Tel: +32 53 77 16 61

Mail: support@ikanda.be 

Ma-Vrij: 8:00 - 18:00

Copyright © 2024 IKANDA. All Rights Reserved.