Page Bnr Bg
Page Bnr Bg

Europ Assistance

Klaar voor de toekomst?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten in slimme kantooroplossingen. We delen hier regelmatig nieuws, tips en trends om je te informeren en te inspireren bij het optimaliseren van je werkomgeving.

Voor hun nieuw kantoor was Europ Assistance op zoek naar oplossingen voor onder andere Draadloos Presenteren, Videoconferencing en Digital Signage.

Door de versoepeling van de Covid maatregelen maar het behoud van de 1,5M regel zochten ze bij Van Havermaet een oplossing voor Desk Booking, te gebruiken via app en via browser.

Door de groei van hun aantal werknemers en de terugkeer naar het kantoor na Covid-19 zocht Devoteam een Desk en Room Booking App in combinatie met Room Booking Displays.

Voor hun nieuwe kantoren koos Allianz voor onze oplossingen voor het reserveren van werkplekken, zalen en resources, samen met schermen en bezoekersregistratie.

In het kader van Het Nieuwe Werken (hnw) was Gemeente Ermelo op zoek naar oplossingen het reserveren van werkplekken en vergaderzalen, gekoppeld aan Topdesk.

Om de bezetting van werkplekken en vergaderzalen te kennen, wordt Flexwhere gebruikt in de Gemeente Harderwijk. De status van de zalen wordt weergegeven op meeting room schermpjes.

Cta Module Img

Vragen?

Wil je meer informatie over onze slimme kantooroplossingen, een demo of een offerte? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.